Barca: Alves lehet a Man. Cityhez készülő Sagna utódja

Vágólapra másolva!
2014.03.27. 18:42
A talksport.com információja szerint amennyiben elhagyja az Arsenal labdarúgócsapatát Bacary Sagna, úgy a londoniak Barcelonából oldanák meg a pótlást, ahonnan Dani Alvest nézték ki maguknak.

Samir Nasri és Gaël Clichy után újabb Arsenal-játékost csábítana el a Manchester City, amely hároméves szerződést kínált a 31 éves francia védőnek, Bacary Sagnának, akinek a szezon végén lejár londoni szerződése. Ebben az esetben Arsene Wengernek minőségi utódról kell gondoskodnia, így jöhet képbe az a barcelonai Dani Alves, aki már korábban is szerepelt az „ágyúsok" erősítése tervei között.

A 2008-ban Sevillából szerződtetett Alves játéka meghatározta a Barcelonát az elmúlt években, de rendre utalást tette arra, hogy anyagi elismertsége nem arányos ezzel. Párhuzamosan arról is nyilatkozott a már a 30 esztendős futballista, hogy nem a Barcelonából akar nyugdíjba menni.

Érdeklődőkben nincs hiány, az Arsenalnak tehetős francia klubokkal, a PSG-vel és a Monacóval kell birokra kelnie. Dani Alves szerződése jövőre jár le, értékét a transfermarkt.de 18 millió euróra teszi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik