Barca: a katalánokhoz akart igazolni, nem kértek belőle?

Vágólapra másolva!
2017.09.08. 12:07
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának szurkolói nem túl boldogok azzal, ahogy a klub intézte az átigazolási ügyeit a nyáron, és ha igazak a sajtóhírek, ettől csak még morcosabbak lesznek…

Az átigazolási időszak hajrájában állítólag két játékost próbált megszerezni a katalán együttes: Ángel Di Maríát, valamint Philippe Coutinhót, ám egyikük klubjával sem tudott egyezségre jutni a vezetőség.

A Mundo Deportivo beszámolója szerint azonban volt egy játékos, aki nagyon szívesen ment volna a Barcelonához, csak a klub közölte vele, nem tartanak igényt a szolgálataira.

A spanyolok úgy tudják, a Paris Saint-Germain német támadója, Julian Draxler közölte ugyanis, egyetlen csapatért hajlandó elhagyni Párizst, az pedig a Barcelona. Az ügynöke járt is Spanyolországban, de a tárgyalások nagyon hamar véget értek.

Draxler nagy fogás lehetett volna – a Barcelona nem így látta (Fotó: AFP/NSO)
Draxler nagy fogás lehetett volna – a Barcelona nem így látta (Fotó: AFP/NSO)

A 23 éves német támadó a Konföderációs Kupa legjobbja lett, ám a PSG-ben a sztárok mellett esélye sincs jelenleg a kezdőcsapatba kerülésre, így mindenki jól járt volna ezzel az átigazolással. A Barcelona vezetősége azonban nem így látta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik