Barca: a Juve azt akarja, hogy Mascherano kérje az elengedését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.30. 14:33
Spanyol lapértesülés szerint a Serie A-ban szereplő Juventus azt akarja, hogy Javier Mascherano kérje elengedését a Barcelonától, hogy a két klub megkezdhesse a tárgyalásokat.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Juventus már megegyezett az argentin futballistával, viszont a katalánok nem kívánnak megválni a vb-ezüstérmestől.

Az As szerint a Juve azt szeretné, ha Mascherano nyomást gyakorolna a Barcelonára, mivel a szerződésében nincs kivásárlási záradék, így egyezsége lejárta előtt nincs egy fix összeg, amelyért a spanyoloknak el kellene engedniük a védőként és középpályásként is bevethető futballistát.Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Juventus már megegyezett az argentin futballistával, viszont a katalánok nem kívánnak megválni a vb-ezüstérmestől.

Az As szerint a Juve azt szeretné, ha Mascherano nyomást gyakorolna a Barcelonára, mivel a szerződésében nincs kivásárlási záradék, így egyezsége lejárta előtt nincs egy fix összeg, amelyért a spanyoloknak el kellene engedniük a védőként és középpályásként is bevethető futballistát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik