Barca: a Dortmund is vinné a katalánok kiszemeltjét

Vágólapra másolva!
2017.12.13. 12:53
Több európai élklub kívánságlistáján is szerepel Yerry Mina, a Palmeiras futballistája.

Ezt Jair Mina, a 23 esztendős védő ügynöke árulta el, miután az elmúlt napokban rengeteg pletyka látott napvilágot, miszerint a Barcelona állítólag megállapodott a kolumbiai válogatott játékossal, s Yerry Mina 9 millió euró ellenében a gránátvörös-kékekhez szerződik.Yerry Mina 9 millió euró ellenében a gránátvörös-kékekhez szerződik.

Most azonban kiderült, erről egyelőre nincs szó.

„Jelenleg semmiféle kapcsolat sincs a Barcelonával – idézi a Cope a futballista ügynökét. – Korábban beszéltem Robert Fernándezzel (a Barca sportigazgatója – a szerző), ám akkor nem történt előrelépés az ügyben, Yerry pedig továbbra is a Palmeiras játékosa.”

„Fontos, hogy a katalánoknak tudatniuk kell velünk, mi a szándékuk, hogyha már januárban meg akarnak állapodni, ami egyébként Yerryt nagy örömmel töltené el. Egyébként más klubok is bejelentkeztek érte, melyek kapcsolatban is állnak a Palmeirasszal – ilyen a Borussia Dortmund, amely a Barcelonához hasonlóan szintén érdekes lehetőség az ügyfelemnek. Hivatalos ajánlatról egyelőre nincs szó, de Yerry szívesen csatlakozna a német egyesülethez.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik