Barca: „A dinnyét is kaviárrá változtatja” – Griezmann Messit méltatta

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.10. 12:08
null
Messi és Griezmann között remek kapcsolat van a francia szerint (Fotó: Getty Images)
Az FC Barcelona francia csatára, Antoine Griezmann a L'Équipe-nek mondta el, nagyszerű kapcsolata van Lionel Messivel. A 30 éves futballista hozzátette, nagyon könnyű együtt játszani az argentin világklasszissal, aki még „a dinnyét is kaviárrá változtatja.”

 

„Jó kapcsolatunk van, remekül kijövünk egymással. Edzéseken nagyon sokat beszélgetünk, de üzeneteket is rendszeresen váltunk” – mondta Griezmann.

„A pályán nagyon könnyű Messivel játszani. Egy dinnyét küldesz neki, ő pedig kaviárrá változtatja azt!” – mondta az FC Barcelona támadója.

A francia szerint a Barcánál a következő kiírásban már jobban fog menni a csapatnak, hiszen még inkább együtt lesznek a katalánok, akiket remélhetőleg a sérülések is elkerülnek majd.

„Szerintem egyre jobban megy a játék a csapatnak. Az elmúlt idényben a sérülések miatt nem volt mindig könnyű dolgunk, ráadásul különböző rendszerekben játszottunk, a legtöbb játékos pedig nem feltétlenül az eredeti posztján szerepelt. Az új idényben szerintem már jobban fog menni minden” – tette hozzá a francia csatár.

Griezmann azt is elárulta, nem volt mindig boldog Katalóniában hiszen amellett, hogy nem jöttek a sikerek, a kezdőből is sokszor kimaradt. Ez oda vezetett, hogy nem érezte magát elég fontosnak.

A 30 éves csatárnak azért most valószínűleg nem a barcelonai helyzet jár a fejében, hiszen pénteken kezdődik az Európa-bajnokság, ahol a francia válogatottal bizonyítana. A felkészülés jól sikerült Griezmannak, aki a bolgárok ellen parádés ollózós gólt szerzett.

FRANCIAORSZÁG – VÉGLEGES KERET (26 fő)
KAPUSOK: Hugo Lloris
(Tottenham – Anglia), Steve Mandanda (Marseille), Mike Maignan (Lille)
VÉDŐK: Benjamin Pavard (Bayern München – Németország), Léo Dubois (Lyon), Raphaël Varane (Real Madrid – Spanyolország), Kurt Zouma (Chelsea – Anglia), Presnel Kimpembe (PSG), Clément Lenglet (Barcelona – Spanyolország), Lucas Hernandez (Bayern München – Németország), Lucas Digne (Everton – Anglia), Jules Koundé (Sevilla – Spanyolország)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: N'Golo Kanté (Chelsea – Anglia), Paul Pogba (Manchester United – Anglia), Adrien Rabiot (Juventus – Olaszország), Corentin Tolisso (Bayern München – Németország), Moussa Sissoko (Tottenham – Anglia), Thomas Lemar (Atlético Madrid – Spanyolország)
TÁMADÓK: Marcus Thuram (Mönchengladbach – Németország), Kingsley Coman (Bayern München – Németország), Kylian Mbappé (PSG), Antoine Griezmann (Barcelona – Spanyolország), Olivier Giroud (Chelsea – Anglia), Karim Benzema (Real Madrid – Spanyolország), Wissam Ben Yedder (Monaco), Ousmane Dembélé (Barcelona – Spanyolország)
SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Didier Deschamps

EURÓPA-BAJNOKSÁG
AZ F-CSOPORT (BUDAPEST, MÜNCHEN) PROGRAMJA
Június 15., kedd, 18.00
Budapest
Magyarország–Portugália
Június 15., kedd, 21.00
München
Franciaország–Németország
Június 19., szombat, 15.00
Budapest
Magyarország–Franciaország
Június 19., szombat, 18.00
München
Portugália–Németország
Június 23., szerda, 21.00
Budapest
Portugália–Franciaország
Június 23., szerda, 21.00
München
Németország–Magyarország
További csoportok, helyszínek, menetrend – EB-ADATBANK!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik