Barca: a BVB elfogadta a Dembéléért tett ajánlatot, azonban...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.14. 14:57
null
Hamarosan eldőlhet Ousmane Dembélé sorsa (Fotó: AFP)
A katalán Sport információi szerint a Borussia Dortmund elfogadta az FC Barcelona 100 millió eurós ajánlatát Ousmane Dembéléért, azonban a bónuszfeltételekben még nem jutottak dűlőre a felek.

 

A Sport úgy értesült, hogy a német klub további 30 millió eurót szeretne még kapni bizonyos feltételek teljesülése esetén, ezt azonban a Barcelona sokalja, így folytatódnak a tárgyalások.

Mint megírtuk, a Barcelonával hírbe hozott 20 éves francia futballista engedély nélkül maradt távol a Dortmund csütörtöki tréningjétől, amely után a klub a hét további részére eltiltotta az edzések látogatásától, és a szombati, 1. FC Rielasingen-Arlen elleni Német Kupa-mérkőzésen (4–0) sem vehetett részt.

A sikerrel megvívott kupameccs után Hans-Joachim Watzke ügyvezető igazgató, Michael Zorc sportigazgató és Peter Bosz vezetőedző egyeztetett a játékos sorsáról, és abban maradtak, hogy Dembélé határozatlan ideig büntetésben marad. Ez azt jelenti, hogy továbbra sem vehet részt a Bundesliga rajtjára készülő együttes edzésein, de megvan a lehetősége, hogy egyénileg készüljön.

A spanyol klub másik fő kiszemeltjének, Philippe Coutinhónak az ügyében is vannak fejlemények. A brazil klasszis nem szerepel ugyanis a Liverpool hétfőn leadott, Hoffenheim elleni Bajnokok Ligája-playoffkör első találkozójára nevezett keretében. A játékos a jelentések szerint sérüléssel bajlódik, ám sokan úgy sejtik, a háttérben a játékos átigazolási kérelme áll – mint ismert, a Liverpool közleménye után Coutinho azt kérte a klub vezetőségétől, engedje el őt.

Egy biztos, korántsem ért még véget a huzavona a két futballista esetében…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik