Barcelona: 80 milliós ajánlattal kopogtattak a Bresciánál?

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.02. 09:38
null
Sandro Tonalin egy vagyont kereshet a Brescia (Fotó: AFP)
Massimo Cellino, az olasz élvonalban (Serie A) sereghajtó Brescia labdarúgócsapatának elnöke hétfőn azt nyilatkozta a Corriere dello Sportnak, hogy az FC Barcelona a koronavírus-járvány kitörése előtt 80 millió eurónak megfelelő ajánlatot tett Sandro Tonaliért. A katalán klub a Mundo Deportivón keresztül cáfolta a klubvezető szavait.

 

„Mielőtt a koronavírus-járvány kitört volna, az FC Barcelona hatvanöt millió eurót, plusz két, egyaránt hét és fél millió euróra taksált játékost, köztük egy védőt kínált Tonaliért – mondta Cellino hétfőn a Corriere dello Sportnak, hozzátéve, hogy az olasz futball egyik legnagyobb ígéretének tartott középpályásért nem csak a katalán klub érdeklődik. – Nasszer al-Kelaifi (a PSG elnöke – a szerk.) szívesen látná őt Párizsban, írt is nekem erről, de Tonali nem szeretne Franciaországba igazolni. A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis negyvenmillió eurót ajánlott érte, ám Tonali az Intert és a Juvét preferálja.”

Cellino őket érintő állításaira az FC Barcelona a Mundo Deportivo sportnapilapon keresztül reagált: a katalán klub cáfolta a Brescia elnökének gigantikus ajánlatról szóló szavait, szerintük Cellino pusztán stratégiai lépésnek szánta nyilatkozatát, hogy ezzel feljebb srófolja a tehetséges futballista vételárát.

A 20 éves, 181 centiméter magas Tonalit játékstílusa alapján a szakemberek Andrea Pirlóhoz hasonlítják. A Brescia középpályása a jelenlegi idényben 23 bajnoki mérkőzésen egy gólt szerzett és öt gólpasszt adott az olasz bajnokságban, amely a koronavírus-járvány okozta kényszerszünet miatt június második felében folytatódik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik