Barca: 20 millió eurós ajánlatot kaptak, a játékos marad!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.05. 20:12
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona kapusa, Marc-André ter Stegen kijelentette, nem vált klubot a nyári átigazolási időszakban, a következő szezonban is a katalánokat erősíti.

A 24 esztendős kapus jövője kapcsán az utóbbi időben több hír is napvilágot látott, a nemzetközi sportsajtó egyáltalán nem volt róla meggyőződve, hogy Ter Stegen marad a Barcelonánál.

A német válogatott futballista rendszeres játéklehetőségre vágyik, ám Luis Enrique vezetőedző csak a kupasorozatokban szavaz neki bizalmat, a bajnokságban továbbra is Claudio Bravo véd.

A katalán Sport értesülései szerint a Barcelona a közelmúltban elutasított egy Angliából érkező húszmillió eurós ajánlatot Ter Stegenért, aki ezt aligha bánja, mivel nem vágyódik el a Barcától.

„Nagyon boldog vagyok a városban, maradni szeretnék. Elégedett vagyok az életemmel” – szögezte le Ter Stegen, aki az Espanyol ellen vasárnap ebben az idényben hatodik alkalommal állhat a kapuban bajnoki mérkőzésen. A Barcelona chilei kapusa, Claudio Bravo vádlisérülést szenvedett az előző fordulóban, és a hírek szerint nem épül fel a hétvégére.

Ter Stegen szerződése 2019-ben jár le a katalánoknál, piaci értékét a transfermarkt.de 15 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik