Barca: 19 éves tehetség érkezik kölcsönbe, hamarosan aláír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.28. 13:06
Robert Goncalves Santos, a Fluminense 19 esztendős labdarúgója hamarosan orvosi vizsgálaton vesz részt a Barcelonánál, és ha minden jól megy, aláír a katalán klubhoz.

Korábban már megírtuk, hogy a brazil középpályás egyéves kölcsönszerződés keretében kerülhet a Fluminensétől a Barcelona B-hez, ám ha hinni lehet a híreknek, a játékos a felnőtteknél is megkapja a lehetőséget, az első csapattal fog edzeni.a brazil középpályás egyéves kölcsönszerződés keretében kerülhet a Fluminensétől a Barcelona B-hez, ám ha hinni lehet a híreknek, a játékos a felnőtteknél is megkapja a lehetőséget, az első csapattal fog edzeni.

A kontraktus vásárlási opciót is tartalmaz, így ha Robertnek sikerül meggyőznie a gránátvörös-kékek vezetőségét, akkor a spanyol klub hétmillió euróért végleg megvásárolhatja a tehetséget.

A játékost a reptéren kapták lencsevégre, amint éppen a barcelonai járatra vár. Ha minden jól halad, hétfő délután sor kerül az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokra, utána pedig aláírhat újdonsült csapatához.

Robert a reptéren vár a barcelonai járatra – hamarosan orvosin vesz részt a Barcánál (Fotó: mundodeportivo.com)
Robert a reptéren vár a barcelonai járatra – hamarosan orvosin vesz részt a Barcánál (Fotó: mundodeportivo.com)

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik