Atlético: megegyeztek, Costa már orvosin van – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.21. 14:24
null
Diego Costának végre lesz oka az örömre (Fotó: AFP)
Egybehangzó spanyol források szerint Diego Costa csütörtök délután esik át az orvosi vizsgálatokon az Atlético Madridnál. A visszatérő támadó hivatalos bemutatására az elkövetkezendő napokban kerülhet sor.

 

Nagyon úgy néz ki, hogy közel három hónap után végre lezárul Diego Costa ügye. A Chelsea-nél parkolópályára került támadó már régóta hangoztatja, hogy vissza szeretne térni az Atlético Madridhoz, és kívánsága most teljesülhet.

Elsőként a COPE nevű spanyol rádióállomás hozta le, majd azóta gyakorlatilag az összes spanyol médium átvette a hírt, miszerint a spanyol válogatott támadó a csütörtök kora délutáni órákban esik át az orvosi vizsgálatokon, miután a két klubnak végre sikerült dűlőre jutnia egymással.

A hírek szerint az Atlético Madrid 65 millió eurót fizet a Chelsea-nek: 55 milliót rögtön, míg további tízet bizonyos feltételek teljesülése esetén. A játékos januártól játszhat régi-új klubjában, ekkor már az átigazolási tilalom sem köti a madridi együttest.

Costa 2010 és 2014 között 135 tétmérkőzésen 64 gólt szerzett az Atlético Madridban, amellyel bajnoki címet és Spanyol Kupát nyert, valamint bejutott a Bajnokok Ligája fináléjába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik