Atlético: még nincs csapata, de már odaszúrtak Griezmann-nak

Vágólapra másolva!
2019.07.04. 09:10
null
Griezmannt öt éven át éltették Madridban – most inkább hallgatnak róla (Fotó: AFP)
Mint ismert, szerdán az Atlético Madrid bejelentette, hogy szerződtette Joao Félixet a Benficától. A 19 éves portugál tehetségért nem kis összeget – 126 millió eurót – tesz le az asztalra a madridi klub. A fiatal játékos a klubtól távozó Antoine Griezmann hetes mezszámát is megkapja, a hivatalos közleményben a „matracosok” oda is szúrtak a franciának.

 

Az Atlético Madrid hivatalos honlapján közleményben osztotta meg a rajongókkal, hogy a frissen szerződtetett Joao Félix kapja meg a hetes számot. A kommüniké utolsó mondata így hangzik:

„A támadó a hetes számot viseli majd, mint a klub legendái közül néhányan: Ufarte, Diego Forlán és Manolo.”

Antoine Griezmann éppen a hetes számot viselte az Atléticónál… Rengeteg szurkolónak feltűnt, hogy meg sem említik, különösen annak fényében, hogy a visszavonulását nemrég bejelentő klubikonnál, Fernando Torresnél is több gólt – 133-at – szerzett a csapatnál töltött öt éve alatt, amivel az ötödik helyen áll a madridiak gólörökrangsorában.

Persze feltehetőleg nem felejtették el, valószínűbb, hogy csak a klubváltásával húzta ki a gyufát a „matracosoknál”…

Mint ismert, Antoine Griezmann a 2018-as huzavona után a maradás mellett döntött, ám idén meggondolta magát – már májusban bejelentették, hogy távozik a klubtól. Legjobb esélyekkel induló kérője a Barcelona, amely állítólag hamarosan be is mutatja a 28 éves játékost, ám hivatalos bejelentés még nincs.

Az Atlético Madrid hivatalos közleménye
Az Atlético Madrid hivatalos közleménye

Login on Twitter

Welcome back to Twitter. Sign in now to check your notifications, join the conversation and catch up on Tweets from the people you follow.


 

Gerard Dowling on Twitter

@dermotmcorrigan Nothing beats the last line insult to Griezmann. Not a legend.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik