Atlético Madrid: Falcao jobb, mint Hugo Sánchez - Simeone

Vágólapra másolva!
2012.09.09. 10:52
Diego Simeone, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid vezetőedzője szerint Radamel Falcao, a „matracosok” kolumbiai támadója jobb játékos, mint az egykori mexikói klasszis, Hugo Sánchez.

Nem túlzás kijelenteni, hogy Falcao bombaformában van, hiszen előbb az Athletic Bilbao ellen 4–0-ra megnyert bajnokin ért el mesterhármast az Atlético Madrid színeiben, majd újabb triplájával kis túlzással egymaga végezte ki az Európai Szuperkupában a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea-t (4–1).

Diego Simeone, a madridiak vezetőedzője sem mehetett el szó nélkül a kolumbiai válogatott támadó gólérzékenysége mellett.

„Falcao olyan jó számomra, mint Hugo Sánchez, vagy még jobb. Összetettebb játékos – kezdte az argentin szakember. – Legnagyobb erénye, hogy minden mérkőzésen jobb szeretne lenni, mint az előzőn. A River Plate futballistájaként ismertem meg, és biztos vagyok benne, hogy a világ legjobbjává fog válni. Maximálisan bízom benne.”

A 26 esztendős támadó a válogatottban sem tétlenkedik: góllal járult hozzá Kolumbia Uruguay elleni kiütéses (4–0) győzelméhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik