Atlético: Griezmann megerősítette, az MU-hoz távozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.22. 15:08
null
Griezmann nem zárja ki a távozás lehetőségét (Fotó: AFP)
Antoine Griezmann, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid támadója elárulta, a Manchester Unitedhez való szerződés továbbra is lehetséges.

 

A 26 esztendős francia válogatott klasszist a nyáron – és már azelőtt is – szóba hozták az MU-val, mivel azonban az Atlético Madridot kizárták az átigazolásokból (venni vehetnek, de januárig nem regisztrálhatnak játékost), a maradás mellett döntött, és 2022-ig meghosszabbította szerződését.

„Habár a trófeákat hiányolom, mindenem megvan itt, hogy boldog legyek. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy nap nem távozom. Nem hoztam még döntést a jövőmmel kapcsolatban, több tényezőt is figyelembe veszek. Anglia? Az időjárást kivéve nem szól ellene semmi, a Manchester United valóban egy lehetőség számomra.”

Griezmann 2014-ben szerződött az Atlético Madridhoz, amelynél eddig 173 tétmeccsen 86 gólt szerzett (a mostani szezonban viszont csak hármat), és 2016-ban BL-döntőig vezette a csapatot – valamint Eb-döntőig a franciákat –, majd Cristiano Ronaldo és Lionel Messi mögött a harmadik helyen zárt az Aranylabda-szavazáson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik