Atlético: Griezmann elárulta, hol szeretné befejezni a karrierjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.29. 20:03
null
Antoine Griezmann a világbajnoki címre és az MLS-re vágyik (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid francia válogatott labdarúgója, Antoine Griezmann a Le Figarónak elmondta, melyik országban szeretné befejezni a pályafutását.

 

„Világbajnok leszek, megnyerem a Bajnokok Ligáját, aztán csendesen játszhatok az Egyesült Államokban. Ez az útitervem. Nem rossz, ugye? Már most aláírnám, ha teljesülne” – kezdte Griezmann.

„Nem tudom, hány éves koromban szeretnék az MLS-ben játszani, minden attól függ, hogy hány trófeát nyerek” – tette hozzá a francia válogatott támadó, aki aztán mégiscsak elárulta, hogy mikor szeretne a tengerentúlra igazolni. Úgy tervezi, 32-33 esztendős korában futballozna az MLS-ben, mert akkor még képes lenne jó teljesítményre.

Griezmann a világbajnokság előtt úgy döntött, hogy elutasítja az FC Barcelona ajánlatát, és marad az Atléticónál, amellyel 2023-ig meghosszabbította a szerződését. Az új megállapodás lejártakor az El-győztes és BL-döntős futballista 32 éves lesz.

Griezmann a világbajnokságról is kifejtette a véleményét. A francia válogatott szombaton Argentínával csap össze a nyolcaddöntőben.

„Őszintén szólva nincs annál szebb, mint hogy a hazáddal megnyerj egy világversenyt. Világbajnokként szeretném majd befejezni a pályafutásomat. Talán már idén sikerül elhódítanunk a trófeát, vagy négy év múlva Katarban, de nem szeretnék világbajnoki cím nélkül visszavonulni. Nagyon gyakran gondolok erre, ez a megszállottságom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik