Atlético: Gerard Piqué is reagált Griezmann döntésére

Vágólapra másolva!
2018.06.14. 22:54
Mint ismert, az Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann nemrég bejelentette, hogy hosszas vívódás után úgy döntött, marad jelenlegi állomáshelyén. A játékos iránt élénken érdeklődő Barcelona védője, Gerard Piqué nagyon remélte, hogy a francia futballista Katalóniában köt ki, azonban Twitter-bejegyzésében sok sikert kívánt Griezmann-nak.

Piqué a következő rövid üzenetet hagyta kollégájának:

„Egy újabb lehetőség arra, hogy lássuk egy futballista életét és a benne lévő kétségeket, miközben meghozza karrierje legfontosabb döntését. Köszönjük a Kosmos Studiosnak (Piqué a Griezmann videóját készítő céggel szoros befektetői kapcsolatban áll – a szerk.) és főleg Antoine Griezmann-nak ezt a néhány hetet. Úgy döntöttél, hogy maradsz az Atléticónál, és remélem, hogy ragyogóan játszol majd az új szezonban!”

 

Gerard Piqué on Twitter

Otra manera de ver la vida del futbolista y sus dudas para tomar la decisión más importante de su carrera. Gracias al equipo de @Kosmos_Studios y en especial a @AntoGriezmann por estas últimas semanas. Decidiste quedarte en el @Atleti y espero que te vaya genial esta temporada!



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik