Atlético: „Csak akkor távozom, ha…” – Griezmann lezárta a találgatásokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.18. 14:39
null
Antoine Griezmann jól érzi magát az Atléticónál, nem szeretne távozni (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid csatárcsillaga, Antoine Griezmann pontot tett a jövőjét firtató találgatások végére. A Cadena SER rádióállomásnak nyilatkozó francia támadó kijelentette, jól érzi magát jelenlegi csapatánál, és nem szerezne távozni a nyáron. Bár egy klub kedvéért talán meggondolná magát…

„Nagyon jól érzem magam az Atléticónál, melynek vezérigazgatója, Miguel Ángel Gil Marín megbeszéléseket folytat a menedzseremmel. Meglátjuk, mire jutnak, de a következő meccsnél előrébb nem gondolkodom” – kezdte Griezmann.

„Folytatom az Atléticónál, mert boldog vagyok. Szeretnék címeket nyeri, ez az, ami hiányzik. Nem egyéni elismerésekre vágyom, hanem hogy a csapattal sikeres legyek” – mondta a Real Madriddal és a Manchester Uniteddel is gyakran szóba hozott futballista, aki egyetlen klub kedvéért gondolná meg magát.

„Csak akkor hagynám el az Atléticót, ha Derrick Rose-szal játszhatnék együtt” – utalt a New York Knicks kiválóságára a nagy NBA-rajongó hírében álló Griezmann.

A francia válogatott támadó kitért edzőjére, Diego Simeonéra is.

„Nagyon kedvelem, de a jövőm nincs összefüggésben Simeone sorsával. Nem gondolom, hogy ha ő távozik, akkor én is megyek, bár az igaz, hogy tavaly felhívtam, mielőtt meghosszabbítottam a szerződésemet, mert vele szerettem volna folytatni a munkát. A klubnak és nekem is szükségem van rá” – jelentette ki a 26 esztendős labdarúgó.

Griezmann az Atlético nyári erősítési terveivel kapcsolatban elmondta, nagyon örülne, ha a „matracosoknak" sikerülne megszerezniük Edinson Cavanit, a PSG uruguayi klasszisát. Az interjú végén a francia támadó reményét fejezte ki, hogy a Bajnokok Ligája döntőjét a Juventus nyeri meg, az Aranylabdát pedig az év végén Gianluigi Buffonnak ítélik oda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik