Atlético: a kihagyott 11-es után Juanfran népszerűsége az egekben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.03. 13:52
null
Juanfrant még mindig imádják az Atlético Madrid szurkolói (Fotó: AFP)
Azok után, hogy a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntőben tizenegyest hibázott, Juanfran népszerűsége az egekbe szökött az Atlético Madrid szurkolói körében.

 

Mint ismert, az 1–1-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően az Atlético tizenegyesekkel maradt alul a Real Madriddal szemben a legrangosabb európai kupasorozat döntőjében, a szétlövés során csak Juanfran hibázott.

A spanyol válogatott jobbhátvéd a mérkőzés után bűntudattal teli, lehajtott fejjel ment bocsánatot kérni a csapatot a San Siróba is elkísérő Atlético-szurkolóktól, akik vastapssal köszöntötték a maga alatt lévő játékost.

Az azóta eltelt napokban a 31 esztendős futballista népszerűsége az egekbe szökött a drukkerek körében. A Marca beszámolója szerint a Juanfran nevével és számával ellátott mezek eladása megsokszorozódott, az utóbbi napokban nyolcszor annyi kelt el belőlük, mint korábban. A negyedik számú csapatkapitány 20-as dressze manapság hasonlóan kelendő, mint Fernando Torres, Antoine Griezmann és Koke szerelése.

Ennél nagyobb bizonyíték nem kell, Juanfrant még mindig imádják az Atlético szurkolói.

Aztán az is lehet, hogy a Real Madrid-drukkerek körében lett népszerű a szerelése…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik