Atl. Madrid: Diego Costa döntött, spanyol válogatott lesz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.29. 18:20
null
Diego Costa a spanyol válogatottban fog játszani (Fotó: Reuters, archív)
Pont került Diego Costa válogatottsági ügyének végére: az Atlético Madrid labdarúgóját a brazil és a spanyol nemzeti csapat is szerette volna soraiban tudni, a 25 éves csatár végül utóbbi mellett döntött – olvasható a spanyol válogatott hivatalos honlapján.

 

Diego Costát – aki a nyáron vette fel a spanyol állampolgárságot – meghívta a brazil válogatottba Luiz Felipe Scolari a Chile és a Honduras elleni novemberi felkészülési meccsekre. Többhetes spekulációt követően az Atlético Madrid brazil születésű csatára kijelentette: a spanyol válogatottban kíván játszani.

A spanyol nemzeti együttes beszámolója szerint a 25 éves csatár kedden reggel aláírt egy hivatalos nyilatkozatot, melyben kijelentette, hogy a spanyol válogatott címeres mezét húzza magára. A levelet továbbították Julio Cesar Avelledának, a brazil szövetség főtitkárának.

Diego Costa így már novemberbe Vicente del Bosque szövetségi kapitány rendelkezésére állhat és pályára léphet a spanyol válogatottban, ha meghívót kap a trénertől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik