Átigazolás: Van Persie már a télen vált, a spanyol gigászhoz tart?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.15. 12:27
Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata szeretne a téli átigazolási időszakban egy csatárt szerződtetni, a katalánok szeme pedig váratlan helyen akadt meg…

A katalánoknál csatárfronton akad probléma, az „MSN-csodatrió” mögött nem sokan bevethetőek, így egy sérülés fejtörésre készteti Luis Enriquét az összeállítást illetően.

A Mundo Deportivo beszámolója szerint a gránátvörös-kékek egy csatárt mindenképp vennének, nagy valószínűséggel még a téli átigazolási időszakban.

A spanyolok úgy tudják, a Barca vezetőségének szeme a Törökországban, a Fenerbahcénál szenvedő Robin van Persie-n akadt meg.

A holland csatár, miután mellőzötté vált a Manchester Unitednál, a több játéklehetőség – és magasabb fizetés – reményében a Süper Ligbe szerződött, ahol azonban hamar újra a kispadon találta magát.

Több videó is napvilágot látott, amelyen látszik, Van Persie már nem motivált, sajtóhírek szerint amilyen hamar csak tud, lelépne Törökországból.

A Mundo szerint ez pont kapóra jön a Barcának, amely szívesen adna lehetőséget a hollandnak, aki új klubjánál új motivációt találhat – annak ellenére, hogy nagy valószínűséggel Spanyolországban is a kispadon kezdene.

A 32 esztendős csatár 2018-ig írt alá a Fenerhez, piaci értéke a transfermarkt.de becslése szerint 13 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik