Athletic: Puyol, Ferdinand, de Terry utódja is lehet a francia

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.23. 13:45
A Barcelona és a Manchester United mellett a Chelsea-nél is képben van az Athletic Bilbao 21 éves francia labdarúgója, a korosztályos válogatott Aymeric Laporte.

Angol sajtóhírek szerint a manchesteri és a londoni klub a horribilisnek tűnő 35 millió angol fontos vételi ajánlattól sem riad vissza a játékosért, akit a transfermarkt.de jelenleg 10.5 millió fontra áraz be. Laporte bilbaói szerződése 2019-ben fut ki.

José Mourinho, a Chelsea menedzsere mindenekelőtt belső védővel szeretné megerősíteni a keretét, a decemberben 35. születésnapját betöltő John Terry utódját szeretné megtalálni és foglalkoztatni. Méghozzá gyorsan, amíg nem lesz késő számára. A nyáron az Evertonnál kopogtattak John Stonesért, de a 37 millió fontos ajánlatuk kevésnek bizonyult a 21 éves futballistáért, akinek a jelenlegi megállapodása 2019-ben jár le.

A Barcelona Carles Puyol visszavonulásával veszítette el a védelem legbiztosabb pontját, a remek képességű és csupa szív bekk pótlására azóta sem sikerült megfelelő megoldást találniuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik