HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.09 13:55 Frissítve: 2018.05.09 14:51

A Real-drukker Nadal elmondta, miért viselt Atlético-sálat az elődöntőn

A teniszlegenda Rafa Nadal a helyszínen tekintette meg az Atlético Madrid–Arsenal Európa-liga-elődöntő madridi visszavágóját. A közismert Real Madrid-szurkoló Atlético-sálat viselt a Wanda Metropolitanóban, ami miatt magyarázkodnia kellett a sajtó képviselőinek. Pedig az ok pofonegyszerű…

HIRDETÉS
„Természetesen a Real Madridnak drukkolok, ám számos barátom Atlético-szimpatizáns” (Fotó: AFP)

„Nagy probléma napjaink társadalmában, ahhoz, hogy igazi szurkolója legyél egy klubnak, a jelek szerint gyűlölnöd kell egy másikat. Természetesen a Real Madridnak drukkolok, ám számos barátom Atlético-szimpatizáns. Az El-ben egy angol együttes ellen vívtak párharcot. Az Atlético meghívott, én pedig szerettem volna élvezni a remek mérkőzést. A klub elnöke megajándékozott egy Atlético-pólóval, s mivel az este során kissé hűvös volt, sálként a nyakamra tekertem. Ennyi. Unalmas ezen lovagolni. Lehet ez képmutatás, de sokkal inkább az a gond, hogy a média mindenféle ostobaságról ír” – mondta Nadal.

Sun Sport on Twitter

Rafa Nadal labelled the "ultimate snake" after being spotted watch Atletico's win over Arsenal https://t.co/FNHMYuTioV


HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.09 10:31:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale gólja döntött a Real javára a sereghajtó ellen, no és az, hogy ziccerek sorát puskázta el a Huesca...

2018.12.08 20:31:26

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A látványosan játszó gránátvörös-kékeknél Lionel Messi személyes rekordot állított fel.

2018.12.06 01:06:37

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. És ha Iniesta kiállása akár csak egy „sorstársának” erőt ad ahhoz, hogy a felismert, de az ilyen-olyan okokból a szőnyeg alá söpört problémáival – nem, nem a nyilvánossághoz – szakemberhez fordul, már megérte szokatlanul őszintének lennie.

2018.12.01 11:02:50

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A La Liga három élcsapatánál különleges reklámtechnológiát alkalmaznak, erről kérdeztük a liga magyarországi képviselőjét.

2018.11.28 23:43:43

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Következő állomáshelyén talán végre mellészegődik a szerencse. Világbajnok válogatott szövetségi kapitánya és Real Madrid-edző viszont valószínűleg már sohasem lesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS