A „Nyerj VIP-jegyet az FC Barcelona meccsére!” játék szabályzata

Vágólapra másolva!
2017.12.04. 13:03
Címkék

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

A „Nyerj VIP-jegyet a Barcelona meccsére!” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (Cg.01-10-047955; székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.; (a továbbiakban: Szervező), mint a Játék felületének, a www.nemzetisport.hu weboldal üzemeltetője. A játék a Viber szponzorálásával, illetve együttműködésével lett megszervezve.

2. A JÁTÉKBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK (A PÁLYÁZÓK)

A Játékban részt vehet minden magyarországi postacímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező, a Játék szervezésében esetlegesen közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint ezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bek. 1. pont).

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2017. december 4-én kezdődik és 2017. december 18-in tart.

4. A JÁTÉK MENETE

4.1. Játékleírás – Nyerj VIP-jegyet az FC Barcelona meccsére!

A játék célja, hogy a résztvevő a játék időtartamán belül a Viber alkalmazásban elérhető, a Nemzeti Sport Online publikus profil csevegőrobotjával csevegve öt darab FC Barcelonával kapcsolatos kérdésre helyesen válaszoljon.

4.2 NYEREMÉNYEK

1 db, 2 fő részére szóló VIP-belépőjegy az FC Barcelona Levente elleni spanyol élvonalbeli mérkőzésére január 7-én.

Ha a nyertes bármely okból nem elérhető, illetve nem adja meg e-mail címét a nyertesértesítést követő 72 órán belül, úgy helyette a szervező jogosult pótnyertest kihirdetni.

A nyereményeket a szervező elektronikus úton juttatja el a nyerteseknek, az általuk megadott e-mail címre.

4.3 Eredményhirdetés

Az eredményhirdetés időpontja: 2017. december 18.

A nyertesek a nyerés tényéről a csevegőrobot által küldött üzenetben kapnak értesítést. Ezt követően nyertesnek el kell küldenie saját e-mail címét a csevegőrobotnak. Szervező a nyertes által megadott e-mail címen keresztül veszi fel nyertessel a kapcsolatot a nyereményátvétel egyeztetése céljából.

A szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy megváltozása miatt nem értesül a nyereményről.

5. VEGYES RENDELKEZÉSEK, NYILATKOZATOK

A Pályázó a játékban való részvétellel elfogadja a jelen Játékszabályt.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy az érvényes pályázathoz szükséges adatait a Játék céljából a Szervező adatkezelőként kezelje a www.nemzetisport.hu weboldal Felhasználási Feltételei szerint.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával külön hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező közvetlen üzletszerzés vagy reklám céljából a későbbiekben részére a Pályázó által megadott elérhetőségeken kapcsolatfelvételt kezdeményezzen vagy reklámot küldjön.

TovábbiFelhasználási Feltételek

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik