Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.06.05 10:03 Frissítve: 2011.09.11 00:06

Az Inter és a Barca elnöke elmondta, csak barátilag vacsoráztak együtt

Mint tegnap késő este beszámoltunk róla, Joan Laporta, a Barcelona elnöke és Massimo Moratti, az Inter első embere együtt vacsorázott a katalán városban. A két klub vezetői a találkozó után tagadták, hogy Samuel Eto’o és Zlatan Ibrahimovic elcseréléséről tárgyaltak. Elmondásuk szerint kizárólag baráti összejövetel volt a csütörtöki. Hozzátesszük: a Kaká-ügy is Florentino Pérez Real-elnök és a Milant irányító Adriano Galliani „baráti” vacsorájával kezdődött...

Moratti (jobbra) és Laporta (az ajtóban) a barcelonai étterem előtt tegnap este
Fotó: Mundo Deportivo
Moratti (jobbra) és Laporta (az ajtóban) a barcelonai étterem előtt tegnap este
Az már tényként kezelhető, hogy igaz volt a hír, Joan Laporta és Massimo Moratti együtt vacsorázott tegnap este a barcelonai Majestic Hotelben. A spanyol Mundo Deportivo fotósa meg is örökítette a Barcelona és az Inter elnökét az étterem bejárata előtt.
A találkozó apropója azonban egyelőre nem ismeretes, legalábbis azt nehéz elhinni, hogy a két vezető igazat mond, amikor azt állítja, hogy csupán baráti összejövetel volt a csütörtöki „randevú”.

„Két barát vacsorázott együtt. Nem beszéltünk semmiről mélyrehatóan, csupán felvettük egymással a kapcsolatot” – hárította el az újságírókat Laporta.

„Nem látok esélyt Ibrahimovic és Eto’o elcserélésére. Én Ibrát kedvelem, Laporta pedig Eto’ót” – ezt már Moratti válaszolta a vacsora után.

Eto’o esetleges Milánóba szerződéséről ügynöke, Josep Maria Mesalles sem tud semmit, bár annyit elárultak neki a Barcelona elöljárói, hogy tárgyalhat más klubokkal a kameruni támadó jövőjéről.

Úgy tűnik tehát, hogy egyelőre semmi konkrétat nem lehet tudni a spanyol és az olasz klub közötti esetleges játékosmozgásokról, de annyi biztos, hogy a Kaká-ügy is csak egy baráti vacsorával kezdődött néhány napja, ma pedig már többen fogadnának arra, hogy a brazil futballista a Real Madridban folytatja, mint hogy Milánóban marad.

MOURINHO KISZEMELTJEI

Lapértesülések szerint José Mourinho, az Inter vezetőedzője három játékost is kérne Zlatan Ibrahimovic helyett. Az információk szerint a szakember a svéd támadóért cserébe érkező Samuel Eto’o mellett a Chelsea-ből is igazolna két futballistát. A portugál tréner két honfitársát, Decót, valamint Ricardo Carvalhót szeretné megszerezni a londoni csapattól.
2020.05.25 10:50:16

Spanyol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (KÉPES SPORT)

A Képes Sport összegyűjtötte a katalánok újkori történetének legjobb tízeseit.

2020.05.20 22:13:11

Spanyol labdarúgás VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A futballmúlt rendíthetetlen és megváltoztathatatlan.

2020.05.01 16:20:42

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM, SZÖLLŐSI GYÖRGY

Terjedelmes írással tiszteleg Puskás Ferenc emléke előtt a spanyol konzervatív napilap, az ABC.

2020.04.16 10:34:39

Spanyol labdarúgás FARKAS MÁTÉ

A Real sztárjai is játszottak. Az F1-es közvetítés tapasztalatairól Wéber Gábort kérdeztük.

2020.04.16 10:56:50

Spanyol labdarúgás BABJÁK BENCE

A korábbi újpesti légiós beszélt a valenciai hétköznapokról és a sekélyes emberi kapcsolatokról.