Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.08.29 18:31 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Megdöbbentő: Kaká nem kellett a Real Madrid szakmai stábjának

Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke a Marca című spanyol lapnak Cristiano Ronaldóról nyilatkozott, amikor egy összehasonlítást tett a portugál középpályás, és Kaká között, és kijelentette, hogy a két labdarúgó esete teljesen más, ugyanis a brazil játékmestert megszerezhették volna, ám a szakmai vezetés nem tartott rá igényt.

Calderón szerint Kaká (labdával) nem kellett Schusternek
Fotó: Action Images (archív)
Calderón szerint Kaká (labdával) nem kellett Schusternek
„Ronaldónak szerződése van a Manchester Uniteddel, így nem tehetünk semmit, ha a klub nem hajlandó elengedni őt – kezdte Ramón Calderón a Marca című spanyol lapnak.

„Jövő nyárig még sok minden történhet, de elsősorban nem rajtunk múlik, hogy a futballista elhagyja-e Manchestert, vagy sem, ha elengedik, akkor mi tárt karokkal várjuk, de csak a jóisten tudja, hogy sikerül-e őt megszereznünk” – tette hozzá az elnök, aki ezt követően összehasonlította Ronaldo esetét Kakáéval, akit még tavaly nyáron ostromolt ajánlataival a "királyi" gárda.

„Kaká esete más, mint Ronaldóé. Ezen a nyáron ugyanis őt megszerezhettük volna a Milantól, de a szakmai stábnak nem volt rá szüksége. Én közöltem az edzőinkkel, hogy Kakát most szerződtethetnénk, mire ők tájékoztattak, hogy jelenleg nincs szükségük olyan típusú játékosra, mint Kaká ” – fogalmazott az elnök.

Kakáért egyes hírek szerint tavaly nyáron közel 100 millió eurót is hajlandó lett volna kifizetni a Real Madrid, ehhez képest egy év alatt nagyot fordult a szakmai stáb véleménye...
2020.08.05 12:49:08

Spanyol labdarúgás T. D.

A visszavonuló kapusklasszisnak többek között Gianluigi Buffon és Oliver Kahn is üzent.

2020.08.02 22:06:38

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. A királyi klubban ketyeg az egyik legkegyetlenebb óra, a biológiai, a kiszemeltek zöme francia.

2020.07.21 19:38:24

Spanyol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Nem én vagyok a legjobb edző, és nem én vagyok a legjobb taktikus. De vannak más jó tulajdonságaim. Szenvedélyes és motivált vagyok, ez a kettő sokkal többet ér.”

2020.07.19 16:34:08

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Iksszel búcsúzott a La Liga új bajnoka, Benzema nem lett gólkirály, a Leganésnek két ziccere volt a végén.

2020.07.19 16:33:16

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

És gólkirály lesz az argentin ász, hacsak meg nem táltosodik Benzema a Real kilenckor kezdődő mérkőzésén.