HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.06.20 16:34 Frissítve: 2011.06.24 00:03

Kaká szóvivője szerint a brazil klasszis Madridba költözhet

Diogo Kotscho – Kaká szóvivője - az As című spanyol sportnapilapnak azt nyilatkozta, hogy a dél-amerikai világklasszis abszolút nyitottan fogadja a Real Madrid érdeklődését, így könnyen elképzelhető, hogy még a nyáron a spanyol fővárosba költözik Milánóból. A szóvivő azt is megjegyezte, a dél-amerikai szupersztárnak semmi baja sincs a milánói piros-feketékkel, de biztos abban, hogy Madridban is jól érezné magát.

Kaká remekelt a Milanban, ezután a Real sikeréért fog küzdeni?
Kaká remekelt a Milanban, ezután a Real sikeréért fog küzdeni?
”Kaká nem zárta ki a madridi szerződés lehetőségét, így én sem tartom kizártnak, hogy a Realhoz igazol. Akár marad Milánóban, akár Madridba kerül, biztosan boldog lesz” – nyilatkozta a spanyol sportnapilapnak a futballista szóvivője.

Kotscho a két klub egyezkedéséről annyit árult el, hogy vélhetően hosszú tárgyalássorozat elé nézhetnek a madridiak és a milánóiak, ugyanakkor a Real első lépésként már tett egy ”visszautasíthatatlan” ajánlatot.

A szóvivő konkrét összegről nem beszélt, az azonban sokat sejtet, hogy véleménye szerint a futball történetének legnagyobb üzlete jöhet létre, ha megállapodnak a felek. A ”csúcstartó” Zinedine Zidane, aki 2001 nyarán 75 millió euróért hagyta ott a Juventust a királyi gárda hívó szavára.

Spanyol sajtóértesülések szerint Ramon Caldeon, a királyiak klubelnöke 80 millió eurót sem sajnálna Kakáért, aki 10 góljával és pazar játékával elévülhetetlen érdemeket szerzett a piros-feketék Bajnokok Ligája-diadalában. Ennél több találatot egy szezonban még senki sem jegyzett a BL történetében, emellett a brazil csillag mérkőzésről mérkőzésre parádésan futballozott.

A Real eddig csupán Christoph Metzeldert szerződtette Dortmundból, ez azonban koránt sem jelenti azt, hogy a folytatásban a királyiak külső szemlélői lennének a játékoskeringőnek.

”Három hónapja dolgozunk az új igazolásokon, van három futballista is, akivel hajszálnyira vagyunk a szerződés aláírásától” – árulta el a rejtélyes prezidente.
2019.02.17 09:24:01

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Jó ebédhez szólt a La Liga, a kis katalán csapat elhúzta a királyi klub nótáját, Ramost kiállították a végén.

2019.02.16 11:56:15

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Sorozatban három döntetlen után visszatalált a győzelem útjára a katalán csapat.

2019.02.10 20:11:23

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Hiába kezdett az argentin ász Bilbaóban, a hazaiaknak több ziccerük volt, ám a német kapussal nem bírtak.

2019.02.08 12:27:16

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale csereként állt be, és ő tette fel az i-re a pontot a mérkőzés utolsó góljával.

2019.02.06 18:33:23

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A madridiak 1–1-et játszottak a Király-kupa elődöntőjének első felvonásán; Messi csereként szállt be.