Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.06.20 16:34 Frissítve: 2011.06.24 00:03

Kaká szóvivője szerint a brazil klasszis Madridba költözhet

Diogo Kotscho – Kaká szóvivője - az As című spanyol sportnapilapnak azt nyilatkozta, hogy a dél-amerikai világklasszis abszolút nyitottan fogadja a Real Madrid érdeklődését, így könnyen elképzelhető, hogy még a nyáron a spanyol fővárosba költözik Milánóból. A szóvivő azt is megjegyezte, a dél-amerikai szupersztárnak semmi baja sincs a milánói piros-feketékkel, de biztos abban, hogy Madridban is jól érezné magát.

Kaká remekelt a Milanban, ezután a Real sikeréért fog küzdeni?
Kaká remekelt a Milanban, ezután a Real sikeréért fog küzdeni?
”Kaká nem zárta ki a madridi szerződés lehetőségét, így én sem tartom kizártnak, hogy a Realhoz igazol. Akár marad Milánóban, akár Madridba kerül, biztosan boldog lesz” – nyilatkozta a spanyol sportnapilapnak a futballista szóvivője.

Kotscho a két klub egyezkedéséről annyit árult el, hogy vélhetően hosszú tárgyalássorozat elé nézhetnek a madridiak és a milánóiak, ugyanakkor a Real első lépésként már tett egy ”visszautasíthatatlan” ajánlatot.

A szóvivő konkrét összegről nem beszélt, az azonban sokat sejtet, hogy véleménye szerint a futball történetének legnagyobb üzlete jöhet létre, ha megállapodnak a felek. A ”csúcstartó” Zinedine Zidane, aki 2001 nyarán 75 millió euróért hagyta ott a Juventust a királyi gárda hívó szavára.

Spanyol sajtóértesülések szerint Ramon Caldeon, a királyiak klubelnöke 80 millió eurót sem sajnálna Kakáért, aki 10 góljával és pazar játékával elévülhetetlen érdemeket szerzett a piros-feketék Bajnokok Ligája-diadalában. Ennél több találatot egy szezonban még senki sem jegyzett a BL történetében, emellett a brazil csillag mérkőzésről mérkőzésre parádésan futballozott.

A Real eddig csupán Christoph Metzeldert szerződtette Dortmundból, ez azonban koránt sem jelenti azt, hogy a folytatásban a királyiak külső szemlélői lennének a játékoskeringőnek.

”Három hónapja dolgozunk az új igazolásokon, van három futballista is, akivel hajszálnyira vagyunk a szerződés aláírásától” – árulta el a rejtélyes prezidente.
2019.10.19 20:24:56

Spanyol labdarúgás R. Gy.

Odahaza 2006 februárja után nyert ismét bajnokit a Mallorca a madridiak ellen.

2019.10.19 12:40:53

Spanyol labdarúgás T. I.

Marko Dmitrovics több bravúrt is bemutatott, de az Eibar igazán csak az első félidőben volt veszélyes.

2019.10.17 07:58:43

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A Barcelona argentin klasszisa úgy véli, a fiatal magyar játékos megérdemelten kapta meg a Puskás-díjat.

2019.10.15 09:01:17

Spanyol labdarúgás T. D.

Barcelonában és környékén óriási tüntetések vannak • Frenkie de Jong és Ernesto Valverde is megjárta.

2019.10.08 11:30:00

Spanyol labdarúgás R. B.

A szeptember elején kölcsönbe távozó Rafinhának is több barcás játékperc jutott, mint Rakiticnek…