HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.02.11 16:52 Frissítve: 2011.09.21 02:41

„Megaajánlatra” készül a Barca Ronaldóért?

Szaúdi olajsejk pénze segítségével az FC Barcelona olyan ajánlatot tesz majd Cristiano Ronaldónak és a Manchester Unitednek, hogy ha létrejön az átigazolás a szezon végén, akkor a portugál szélső lesz a világ legjobban fizetett labdarúgója – írta a News of the World című lap.

HIRDETÉS
Cristiano Ronaldo a tűzzel játszik, az Old Traffordon ugyanis megtiltották neki, hogy nyilatkozzon a spanyol lehetőségeiről
Cristiano Ronaldo a tűzzel játszik, az Old Traffordon ugyanis megtiltották neki, hogy nyilatkozzon a spanyol lehetőségeiről
Az információt továbbadó Eurosport a News of the Worldre hivatkozva arról számol be, hogy a Bajnokok Ligája-címvédő katalán klub 30 millió fontot fizetne a Manchester Unitednek Ronaldóért, akinek hetente 160 ezer font ütné a markát a Camp Nouban.

A pénz el-Balavi sejktől érkezik, aki a szaúdi el-Ittihad nevű klub tulajdonosa, és a Közép-Keleten létrehozott számos futball-akadémia révén nagyon jó kapcsolatokat ápol Joan Laportával, az FC Barcelona elnökével.

„Kerül, amibe kerül, én megteszem, hogy segítsek a Barcelonának szerződtetni egy olyan nagy játékost, mint Cristiano” – nyilatkozta a News of the Worldnek a sejk.

Cristiano Ronaldo ügynöke úgy gondolja, hogy a Manchester Unitednek, ha megakarja tartani a klasszist 2007 júliusa után is, tartania kell a lépést a Barcelona 160 ezer fontos ajánlatával, még akkor is, ha a 22 éves játékost még további négy és fél évig szerződés köti a „vörös ördögökhöz”.

A United két hónapja 100 ezer font heti juttatást garantált Ronaldónak, hogy elvegye a Barcelona és a Real Madrid kedvét, de a jelek szerint a Barca így sem tágít.

Ronaldo ügynökei egyelőre nem mondtak igent az angoloknak, és legutóbb már maga a játékos is megszólalt.

„Szeretem a spanyol labdarúgást, érdekel, de ha Spanyolországból bárki beszélni szeretne velem, akkor arra az ügynököm közreműködésével van lehetőség” – fogalmazott a 43-szoros portugál válogatott támadó.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:06:17

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az acélkeményen futballozó Celta nem adta olcsón a győzelmet, de Solari alatt egyre markánsabb a Real.

2018.11.11 15:03:05

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A kartörése után visszatérő Messi duplázott, de ez sem segített a katalánokon.

2018.10.31 21:21:52

Spanyol labdarúgás MAROSI GERGELY

„Túl sok arrogancia” • Könnyen lehet, hogy bürökpohár volt a Zidane után megürült edzői poszt.

2018.10.30 23:53:01

Spanyol labdarúgás MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Julen Lopetegui nem Zidane, ám Pérez sem Santiago Bernabéu.

2018.10.28 15:41:15

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az első félidőben csak a Barca volt a pályán, a madridiak későn ébredtek, a végén pedig kiütötték őket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS