HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu online 2005.09.20 00:00 Frissítve: 2011.06.09 00:01

Jön a 4-4-2 és a Mejía, Woodgate védőpáros

A kényszer és az elmúlt hét eredménytelensége is váltásra ösztönzi Vanderlei Luxemburgót, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid brazil szakvezetőjét. A fővárosiak a hétvégén az Espanyol vendégeként szenvedtek vereséget a bajnokságban, míg egy héttel korábban a Vigo távozott három ponttal gazdagabban a Bernabeu-stadionból. A két bajnoki között a Real a BL idei első csoportmérkőzésen is simán kikapott, a francia bajnok Lyon 3-0-ra nyert a galaktikusok ellen.

HIRDETÉS
Mejía, Woodgate az Athlético ellen bizonyíthat
Mejía, Woodgate az Athlético ellen bizonyíthat

A bajnokságban így három forduló után csak a tizenötödik helyen szerénykedő Real Madrid a következő fordulóban az Athetic Bilbao ellen játszik csütörtökön.

Luxemburgónak alaposan át kell szervezni az utóbbi évek sikertelensége miatt oly’ sokszor bírált madridi védelmet, amelyből kisebb sérülés miatt valószínűleg kidőlt a sorból a válogatott Ivan Helguera, illetve az Espanyol ellen a Montjuicon két sárga lapja után kiállított, szezon előtt 27 millió euróért megvásárolt fiatal Sergio Ramos.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
A brazil tréner így jobb híján a Jonathan Woodgate, Álvaro Mejía párosnak szavaz bizalmat a védelem közepén.
Az angol import 2004 nyarán igazolt a Realba, de tavaly sérülése miatt egyetlen másodpercet sem játszott. Nyáron a csapattal edzett, az utolsó felkészülési találákozón csereként szóhoz is jutott, de a bajnokságban még nem kapott bizalmat.

Mejía két év alatt tizennégy bajnokin léphetett pályára, még a kiegészítőemberek közé sem sorolhatjuk.

Azonban előnyükre válhat, hogy a két játékos a közelmúltban már játszott együtt: az amerikai ligaválogatott ellen az angol légiós a 86., míg Mejía a 88. percben léphetett pályára...

Nemcsak ez az egyetlen változás történhet a Real Madrid életében csütörtökig, ugyanis a dél-amerikai tréner egy hagyományosnak tekinhtető, 4-4-2-s felállás mellett teheti le a voksát csütörtökön.

Középpályán Beckhamé lehet a jobb, Robinhóé a balszél, míg belül Pablo García és Gravesen láthat el leginkább védekezési feladatokat. Elöl marad Raúl és Ronaldo.

Guti és Pavón így sem került közelebb a kezdőcsapathoz, annak ellenére, hogy Zidane még mindig sérült, Julio Baptistát pedig a hétvégén Sergio Ramoshoz hasonlóan kiállították.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.02 18:03:03

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A várható igen igazságtalan elosztásban: Messiék nyolcat szereztek, a hamar vezetést szerző újonc kettőt.

2018.09.01 19:14:35

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A Betis közkedvelt középpályása elárulta, mi segített neki, hogy hosszú pályafutása legyen.

2018.09.01 18:54:32

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Bale gólja után még kiegyenlített a Leganés, ám a második játékrészben eldöntötte a meccset a királyi gárda.

2018.09.01 00:28:40

Spanyol labdarúgás SZÖLLŐSI GYÖRGY

ALAPVONAL Arról kevesebb szó esik, hogy mennyit csökkent Cristiano népszerűsége a Real Madrid elhagyásával.

HIRDETÉS
HIRDETÉS