SZ. A.online 2005.09.17 00:00 Frissítve: 2011.10.09 02:46

Barcelona-Madrid, kétszer is

Dupla Barcelona-Madrid párharc következik a hétvégén, de egyelőre nem a nagyokat látjuk majd egymás ellen. A Real az Espanyolhoz utazik, kísérteties körülmények közepette. Esztendeje ugyanis egy Leverkusenben begyűjtött 3-0-s zakóval indult a Montjuicba, ahol ismét kikapott, az edző meg lapátra került, akkor José Antonio Camacho azt mondta, hogy a játékosai egyszerűen irányíthatatlanok.

A "fehérek" Lyonban is elhasaltak a BL-ben, de Wanderley Luxemburgo - elődjével ellentétben - nem szándékozik bedobni a törülközőt. "Csak azért, mert néhány napja nem működött, nem fogom kidobni a már számtalanszor bevált szisztémát, én meg pláne nem hagyom abba.

Guti újra szerepet kaphat a Realban
Guti újra szerepet kaphat a Realban
Attól hogy kritizálnak, még nem fogok változtatni. Vessenek egy pillantást az eredményeimre és arra, hogy hány kupát nyertem meg már így" - védte magát a brazil mester. A kifogásolt formáció egy szélsők nélküli, fura 4-2-2-2, amelyben Beckham és Júlio Baptista is kényelmetlenül mozgott idáig - főleg a brazil a bal szélen -, s egyedül Robinho érti a rendszert - nem csoda, ő már játszott benne korábban Luxemburgo keze alatt.

Azonban elég gyatrán ment eddig: a szerencsés cádizi győzelmet a Celtától elszenvedett hazai vereség követette - jóllehet ez valójában döntetlennek nézett ki, míg a bíró gólnak nem látta Canobbio gólvonalra eső labdáját… Egyébként várható némi frissítés, a csak rombolónak tartott Thomas Gravesen helyett Guti kaphat helyet a középső sorban, míg elöl visszatér a hétközi katasztrófából eltiltása miatt kimaradó Ronaldo. A ha-zaiaknál a sérült Raúl Tamudo lesz a nagy hiányzó.

Eközben a nagy rivális embereinek arcára újra kiült a mosoly a brémai sikert követően: a Barca volt az egyetlen spanyol együttes, amely képes volt nyerni a BL nyitó körében. Bizton nem is csökkent az ambíció a címvédő táborában, hiszen a legutóbbi idényben csak sovány 1-1-re futotta a Vicente Calderónban, ráadásul az Atlético nyert a Camp Nouban.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
2019.06.13 22:10:33

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

NS-VÉLEMÉNY. A vezetőségnek nem volt más választása.

2019.06.13 11:37:17

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Ferland Mendynek tizennégy évesen nemhogy a labdarúgó karrierről, a járásról is majdnem le kellett mondania.

2019.05.30 19:34:18

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

„Nem tudom, mi szabja meg a játékosok árát, de értem és Zidane-ért is rengeteget fizettek.”

2019.05.26 21:41:36

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

2019.05.25 20:42:40

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A „denevérek” kiváló kontrajátékkal és szívós védekezéssel lepték meg és múlták felül a katalánokat.