Strandröplabda: rekordnevezés a kispesti ob-fordulóra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 21:00
Július 4-5-én, a Kispesti uszoda napozókertjében felállított nyolc pályán rendezik a strandröplabda országos bajnokság második fordulóját. A versenyre 23 férfi és 20 női páros jelezte indulási szándékát, ami messze túlszárnyalja az elmúlt évek bármelyik hasonló versenyének nevezési számát.

A férfiaknál a teljes hazai élmezőny ott lesz, azaz a címvédő Kaszap Tamás és Nacsa Gábor, az első fordulót megnyerő, ranglistavezető Leiszt Máté és Takács Gergely, valamint a tavalyi döntős, korábbi kétszeres bajnok dr. Horváth Balázs és Vocskó Máté.

A nőknél lesz egy nagy hiányzó, mert a bajnok Lutter Eszter, Lakatos Enikő duó ezúttal nem indul, de a keszthelyi ob-fordulón győztes Józsa Zsuzsanna és Szabó Dorka, valamint a tavalyi bajnokságban bronzérmes, korábbi többszörös bajnok, Dömötör-Mátrai Beáta és Nagy Krisztina viszont összemérheti egymással az erejét.

A profik mellett amatőr kategóriában is versenyeznek a hét végén: szombaton a férfi és női párosok, vasárnap pedig a vegyes párosok mérik össze tudásukat, és ezen a napon rendezik az U17-es Utánpótlás-kupát is, utóbbiba kilenc fiú- és tizennégy leánypáros nevezett. Egy biztos, unatkozni nem fog, aki kilátogat a délelőtt 9 órakor kezdődő versenyre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik