Strandröplabda: magyar bronz Olaszországból

Vágólapra másolva!
2017.09.17. 15:31
null
A négyszeres magyar bajnok Lakatos Enikő és Lutter Eszter már nemzetközi versenyeken is bontogatja a szárnyait...
Remekül szerepeltek a magyar strandröplabdázók a több évtizedes múltú bibionei Beach Volley Marathonon. A magyar versenyzők egy harmadik, egy ötödik és két kilencedik hellyel zártak a 250 induló között, ami az eddigi legjobb szereplés ebben a kategóriában.

A legeredményesebb a négyszeres magyar bajnok Lakatos Enikő és Lutter Eszter (Gödöllői RC) volt, akik a harmadik helyen zártak, s mindössze egy ponttal kaptak ki a későbbi győztes orosz duótól, a torna speciális szabályai miatt (22:22 után az győz, aki a következő pontot szerzi).

Ugyancsak a nőknél Dénesi Brigitta és Győri Panni (Gödöllői RC), valamint Katona Janka és Sákovics Virág (Strandröplabdázásért SE) a kilencedik, míg a férfiaknál Kovács Boldizsár (Gödöllői RC) és Lukács Róbert (Győri RC) az ötödik helyen végzett.

A párosoknál eddig egy kilencedik helyezés volt a legjobb magyar teljesítmény, a férfi hármasoknál volt már korábban egy ezüstünk Farkas Tamás, Jánossy Bálint, Vocskó Máté és Kunert Mátyás révén. Ezt a versenyszámot, illetve a vegyes négyeseket vasárnap rendezik a bibionei strandon felállított több mint hatvan pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik