Röplabda: így látják az Eb-sorsolást a főszereplők

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.24. 20:01
A magyar női röplabda-válogatott másodedzője, centere és az MRSZ főtitkára is bizakodó a 2017-es Európa-bajnoksággal kapcsolatban, amelyen a társházigazda Azerbajdzsánnal, valamint Németországgal és Lengyelországgal találkozik a válogatott az A-csoportban, Bakuban.

- Itt gyenge csapatok nincsenek. Szerintem ez egy jó csoport, lehetett volna nehezebb is. A lengyelekkel most találkoztunk, de nem teljes csapattal voltunk - mondta Jókay Zoltán, majd hozzátette: - Ha mindenki lesz, akkor lehet belőle egy jó kis ki-ki mérkőzés. Az azeriekket is ismerjük, hiszen őket vertük legutóbb, de otthon nyilván összeszedettebbek lesznek, vagyis az is egy ki-ki meccs lehet. A németek tűnnek a legmasszívabbnak de a magyar csapatnak nincs vesztenivalója. Szóval meg lehet ismételni a legutóbbi eredményt, de kell a jó nyári felkészülés a háttérben!

Dobi Edina: - Az oroszokat és a szerbeket mindenképp szerettük volna elkerülni, összességében elégedettek lehetünk. Azerbajdzsán ellen van esély, a lengyeleket jól ismerjük, a németek szerintem a csoport favoritjai.

Ludvig Zsolt: - Nagyon jó sorsolásunk lett, kerülhettünk volna erősebb, igaz, gyengébb csoportba is. A belga tapasztalatok alapján az, hogy a házigazdákkal játszhatunk Azerbajdzsánban mindenképp örvendetes. Mind a német, mind pedig a lengyel válogatottal szemben van törleszteni valója a csapatnak. Örülök ennek a sorsolásnak, várjuk már a tornát! Jókay Zoltán, majd hozzátette: - Ha mindenki lesz, akkor lehet belőle egy jó kis ki-ki mérkőzés. Az azeriekket is ismerjük, hiszen őket vertük legutóbb, de otthon nyilván összeszedettebbek lesznek, vagyis az is egy ki-ki meccs lehet. A németek tűnnek a legmasszívabbnak de a magyar csapatnak nincs vesztenivalója. Szóval meg lehet ismételni a legutóbbi eredményt, de kell a jó nyári felkészülés a háttérben!

Dobi Edina: - Az oroszokat és a szerbeket mindenképp szerettük volna elkerülni, összességében elégedettek lehetünk. Azerbajdzsán ellen van esély, a lengyeleket jól ismerjük, a németek szerintem a csoport favoritjai.

Ludvig Zsolt: - Nagyon jó sorsolásunk lett, kerülhettünk volna erősebb, igaz, gyengébb csoportba is. A belga tapasztalatok alapján az, hogy a házigazdákkal játszhatunk Azerbajdzsánban mindenképp örvendetes. Mind a német, mind pedig a lengyel válogatottal szemben van törleszteni valója a csapatnak. Örülök ennek a sorsolásnak, várjuk már a tornát!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik