Röplabda: gyors edzőcsere a női NB I-ben szereplő TFSE-nél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.02. 18:07
A női röplabda NB I-ben szereplő TFSE-nél a továbbiakban a juniorok eddigi edzője, Molnár István irányítja a szakmai munkát Herczeg Gyöngyi helyett. A csapat jelenleg egy győzelemmel és két vereséggel, két ponttal a B-csoport ötödik helyén áll. A klub erről kiadott hivatalos közleményét az alábbiakban olvashatják.

"Közlemény"Közlemény

A TFSE NB I-es női röplabdacsapatában a mai nappal edzőváltásra került sor, Herczeg Gyöngyit a kispadon Molnár István váltotta. A váltás oka, hogy a TFSE röplabdaszakágának koncepciója a sportágfejlesztés megváltozott lehetőségei miatt módosultak, az első osztályú és utánpótláskorú teljesítménykövetelmények alapjai összevonásra kerültek, melyeket a továbbiakban Molnár István, Koloda Judit segítségével, fog végrehajtani.

A nyári bizonytalan időszakban Gyöngyi fiatal kora ellenére magára vállalta a vezetőedzői feladatokat egy rendkívül alacsony átlagéletkorú, lelkes csapat élén. A kezdeti nehézségek ellenére a keretet összeállította, a szakmai célokat kitűzte, a csapattagok erőnléti, pszichológiai képzését is elvégezte. A munka során a játékosok rengeteget tanultak, élményekkel gazdagodtak, melynek eredménye volt a szombati lelkes, motivált győzelem. Ezúton köszönjük Gyöngyinek az áldozatos, időt és fáradságot nem ismerő munkáját!

TFSE röplabdaszakosztály "

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik