Röpi CEV-kupa: újra vereséggel kezdett a Kecskemét

Vágólapra másolva!
2014.12.02. 20:19
null
A Craiovától sokkal simábban kaptak ki a kecskemétiek (Fotó: hunvolley.hu)
Ahogyan az első fordulóban, a Dinamo Bukarest ellen, a második fordulót is hazai vereséggel kezdte a Gorter Kecskemét férfi röplabdacsapata a CEV-kupában. Ezúttal azonban nem öt játszmában, hanem simán, 3:0-ra kapott ki a magyar csapat, így az újabb továbbjutáshoz sokkal nagyobb bravúrra lenne szükség a két hét múlva esedékes visszavágón.

 

FÉRFI CEV-KUPA, 2. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS
Gorter Kecskemét–SCM U Craiova (román) 0:3 (-21, -20, -9)
Játékvezetők: Ioannisz Ioannidisz (görög), Ebru Ayata (török)
Craiova: Bicanin 2, Ghionea 9, Lica 20, Milev 7, Turanjanin 7, Voinea 1. Cs: Maries (liberó),. Vezetőedző: Danut Pascu
Kecskemét: Kovács Z.7, Tóth A. 3, Dávid 10, Banai 3, Árva 7, Farkas P. 8. Cs: Pápai (liberó), Fazekas (liberó), Török R. 1, Gacs, Gebhardt. Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics.

Szasa Nedeljkovic: - Sajnos nem ugyan azon a szinten vagyunk, mint ellenfelünk, és ez ma ki is jött. Ők tapasztaltabbak, sokkal kevesebbet hibáztak. Ennek ellenére nem tudok rosszat mondani csapatomról, nekünk ezekből a mérkőzésekből tanulnunk kell. Az első két játszmában tartottuk a ritmust, sajnos a harmadikra viszont mentálisan szétestünk. A visszavágóra próbálunk felállni és úgy a pályára állni, hogy nincs vesztenivalónk.

Danut Pascu: - Szorosabb mérkőzésre számítottam, hisz a kecskemétiek technikailag nagyon jók, fiatalok és gyorsak. Biztos vagyok benne, hogy a visszavágóra felállnak és izgalmas mérkőzés vár majd ránk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik