Röplabda: Békéscsabától Gödöllőig gyalogol a vezérdrukker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.30. 11:29
Vasárnap ért véget Békéscsabán a röplabdázók Országos Ifjúsági Bajnoksága, amelyet a lányoknál a Gödöllői RC csapata nyert meg. A klub vezérdrukkere a finálét követően gyalog indult vissza a döntő helyszínéről a Pest megyei városba.

A Gödöllői Röplabda Club vezérdrukkere, még az idény előtt, a szurkolói ankéton tett egy fogadalmat, amely szerint bármilyen korosztályban bajnoki címet szerez a klub, az utolsó mérkőzés helyszínéről gyalog teszi meg hazáig az utat.

Pechjére utóbb az ifjúsági bajnokság rendezési jogát a békéscsabaiak nyerték meg, így 190 kilométert kell megtennie gyalog a fiatalembernek, aki annak rendje és módja szerint vasárnap este nyolckor neki is vágott az útnak, s a Facebookon azóta is rendre bejelentkezik, hogy az ország mely pontján jár. Fél nap alatt már a táv több mint negyedét teljesítve Szarvason járt.

A gödöllői lányok vasárnap hatalmas csatában győzték le 3:2-re a Vasas fiataljait a békéscsabai döntőben, míg a fiúknál a Kaposvár győzött ugyanilyen arányban a Dunaferr ellenében. A következő hétvégén Nyíregyházán rendezik majd az országos gyerekbajnokságot, amelynek ugyancsak a gödöllőiek az egyik esélyesei.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik