Röplabda: több ideje lesz a női válogatottra a kapitánynak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.06. 10:22
Már csak a magyar női röplabda-válogatottra kell koncentrálnia Jan de Brandtnak, a mieinket 27 év után az Eb-re kivezénylő belga szövetségi kapitánynak. Az eddigi klubcsapata, a német Vilsbiburg vezetése hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a trénerrel.

A magyar válogatott centerét, Dobi Edinát is foglalkoztató Vilsbiburg a jövő héten, január 14-én éppen Békéscsabán lép majd pályára Challenge-kupa-mérkőzésen, ám már nem Jan de Brandt irányításával. A klub közös megegyezéssel szerződést bontott a belga trénerrel, akinek munkáját a szezon végéig Jonas Kronseder veszi át.Dobi Edinát is foglalkoztató Vilsbiburg a jövő héten, január 14-én éppen Békéscsabán lép majd pályára Challenge-kupa-mérkőzésen, ám már nem Jan de Brandt irányításával. A klub közös megegyezéssel szerződést bontott a belga trénerrel, akinek munkáját a szezon végéig Jonas Kronseder veszi át.

„Sajnos nem jöttek az eredmények, s emiatt aztán várható volt ez a döntés – nyilatkozta a hunvolley.hu-n a tréner. – Nem vagyok elkeseredve, nem bánom a dolgokat. Nincs rossz kedvem emiatt, amihez nagyban hozzájárult az is, hogy a stábbal, akikkel közvetlenül együtt dolgoztam, nem igazán jöttem ki jól, mert nem egyeztek a nézeteink. Már ma hazautazom Belgiumba. Ebben az idényben valószínűleg már nem lesz más klubcsapatnál munkám, ami persze jó abból a szempontból, hogy a tervezettnél sokkal korábban el tudok kezdeni foglalkozni a magyar válogatottal. Ezzel kapcsolatban természetesen még egyeztetnem kell az MRSZ vezetésével."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik