Női röplabda: szerb játékossal erősített a Kaposvár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.25. 13:35
Kiváló képességű játékossal, a szerb Nevena Iricsaninnal erősítette meg keretét az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata.

A 28 éves, 178 centi magas játékos korábban három szezont húzott le az NB I-ben: 2013-ban szerződött Békéscsabára, ahol a bajnok és MK-harmadik csapat egyik alapemberévé nőtte ki magát. A kiváló statisztikai mutatókat is felmutató játékos ezután két évig Újpesten ütötte a labdát, és mindkét szezont bajnoki bronzéremmel zárta, illetve egy Magyar Kupa-harmadik hely is összejött 2015-ben

Az elmúlt hónapokban újra Szerbiában, az MD Zrenjanin csapatában szerepelt, most pedig ismét Magyarország felé veszi az irányt.

„Szimpatikus volt a kaposváriak ajánlata. Tetszett, hogy hosszú távon gondolkodnak, és komoly terveket vázoltak fel – nyilatkozta Nevena Iricsanin. – Kellemesek az emlékeim Magyarországról, így örülök, hogy újra megmutathatom magam ebben az egyre erősödő és egyre magasabb színvonalú bajnokságban. Lényeges szempont volt, hogy nem leszek túl messze az otthonomtól sem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik