Női röplabda: Pallag Ágnes Cannes-ban folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.22. 13:32
A francia női röplabdabajnokság ezüstérmesénél, a Racing Club de Cannes-ban folytatja pályafutását Pallag Ágnes.

A 24 éves, Eb-résztvevő, Európa Liga-győztes ütő egy makacs sérülés miatt nem szerepelt idén a válogatottban, de a következő idényben Franciaországban szeretné bizonyítani, hogy helye van a hazai társrendezésű Eb-n szereplő magyar csapatban – olvasható a Magyar Röplabdaszövetség honlapján.

A korábban korosztályos Eb-n is szereplő játékos a BRSE-ben nőtt fel, és nagyon hamar, 2013-ban bemutatkozott a magyar válogatottban is, míg Békéscsabáról először Finnországba, majd Belgiumba, végül Franciaországba igazolt, ahol előbb a Vandoeuvre Nancyban, majd a 2017–2018 közötti időszakban az SF Paris St-Cloud-ban játszott.

„A Cannes Racing Club a legjobb klub Franciaországban, és amikor kapcsolatba lépett velem, nagyon boldog voltam! Szeretnék tovább fejlődni és még jobban röplabdázni. A Cannes-ba igazolásnak azért is örülök, mert így képet kapok az olasz röplabdaiskoláról is, köszönhetően Riccardónak. Ez segíthet a további pályafutásom során, mindent meg akarok tanulni tőle és a munkatársaitól. Az a vágyam, hogy háromszáz százalékot adjak ki magamból és mindent megtegyek az RCC sikereiért. Szeretnék nagyon hasznos lenni a csapatnak, és a lehető legjobb eredményeket elérni!” – nyilatkozta Pallag Ágnes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik