Női röplabda NB I: a Gödöllő szettet rabolt Békéscsabán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.25. 19:41
Nem született meglepetés a női röplabda NB I szombati két mérkőzésén, hacsak az nem, hogy a hetedik helyezett Gödöllő volt a harmadik csapat az alapszakaszban, amely játszmát nyert a bajnok és kupagyőztes Békéscsaba ellen, ráadásul idegenben. Ezt követően azonban beindult a csabai henger, és a Nyíregyházának sem okozott gondot a Budaörs legyőzése.

Fatum Nyíregyháza–Budaörsi DSE 3:0 (13, 13, 15)
Nyíregyháza,
Continental Aréna. V: Suba, Jámbor.
Nyíregyháza: Vacsi 9, G. Francesco 5, Valdez 11, Leidgeb 5, Villám 9, Szombathelyi 7. Csere: I. Francesco, Tóth F. 2 (liberók), Andrejkovics 3, Sitku 2, Kundrák 1. Vezetőedző: Horváth András.
Budaörs: Szabó L. 3, Imreh 3, Selmeczi 3, Rácz 6, Horuczi 3, Vezsenyi 7. Csere: Szabó D. (liberó), Boller, Farkas E., Roma 1. Megbízott edző: Bagics Bence.Fatum Nyíregyháza–Budaörsi DSE 3:0 (13, 13, 15)
Nyíregyháza,
Continental Aréna. V: Suba, Jámbor.
Nyíregyháza: Vacsi 9, G. Francesco 5, Valdez 11, Leidgeb 5, Villám 9, Szombathelyi 7. Csere: I. Francesco, Tóth F. 2 (liberók), Andrejkovics 3, Sitku 2, Kundrák 1. Vezetőedző: Horváth András.
Budaörs: Szabó L. 3, Imreh 3, Selmeczi 3, Rácz 6, Horuczi 3, Vezsenyi 7. Csere: Szabó D. (liberó), Boller, Farkas E., Roma 1. Megbízott edző: Bagics Bence.

MESTERMÉRLEG
Horváth András:
– Fegyelmezetten, végig odafigyelve röplabdáztunk, ennek megfelelően sikerült magabiztos, három nullás győzelmet aratnunk, csakúgy, mint egy héttel korábban a TFSE ellen.
Bagics Bence: – Sajnos hiányzott tőlünk Antal Anett, ezért meg kellett változtatnunk a nyitásfogadási taktikánkat. Ez azt eredményezte, hogy instabil lett a fogadásunk. Ha sikerül ezt stabilabbá tennünk, és a támadóink eredményesebben fejezik be az akcióinkat, akkor egy Nyíregyháza szintű csapattal is jó meccset tudunk majd játszani. Ez a mérkőzés jó felkészülés volt a rájátszás küzdelmeire.

 

Linamar-BRSE–Penta Gödöllői RC 3:1 (–20, 6, 11, 12)
Békéscsaba. V: Mezei, Nagy L.
BRSE: Tálas, Nazarenko, Matics, Szmirnova, Bodnár, Szakmáry. Csere: Szpin (liberó), Clement, Matics, Ludmán, Petrenkó, Glembóczki. Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics.
Penta: Kötél Zs., Széles, Takács D., Czina, Nagy A., Radomszki. Csere: Kovács A., Maurer (liberó), Nagy K. Vezetőedző: Borkovits Zoltán.

MESTERMÉRLEG
Szasa Nedeljkovics:
– Az első szettben tizenhét tizenháromnál a gödöllőiek elkezdtek nagyon jól nyitni és az az igazság, hogy kicsúszott a kezünkből ez a játszma. Ebben benne volt az is, hogy szerdán egy hosszú, tizenkét órás utazás után voltunk. Csütörtökön csak egy átmozgató edzést tartottunk, pénteken kondiztunk. A második játszmától már újra azt lehetett látni a csapattól, amit korábban, mást játszottunk, és hoztuk a mérkőzést.
Borkovits Zoltán: – Az első szettben szépen visszaköszönt az, amit gyakorlunk az edzéseken, de az alapjátékunkat ilyen erős ellenféllel szemben még nem tudjuk hosszú távon stabilan játszani.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik