HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.17 09:34 Frissítve: 2018.05.17 10:07

Női röplabda: Egy időre szögre akasztom a mezt – Dobi Edina

Sokan keresték a BRSE csapatkapitányának nevét a válogatott kerethirdetésekor, mint kiderült, a remek center idén már nem játszik a nemzeti csapatban, sőt a következő szezont is kihagyja a bajnoki trófeát pénteken magasba emelő játékos – derül ki a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE közleményéből.

HIRDETÉS

 

„A hír igaz, a döntést már korábban meghoztam, és márciusban jeleztem a BRSE vezetőségének, hogy a következő idényben nem lépek pályára. Az elmúlt több, mint tíz esztendőben a röplabda játszotta a főszerepet az életemben, bevallom őszintén, hogy elfáradtam, illetve nem múlt el nyomtalanul a sok nehéz szezon, több krónikus sérülés is gyötör, ezeket szeretném kikúrálni. Júniusban férjhez megyek, így az élet más területein is várnak kihívások.

Boldog vagyok, mert szép pályafutás áll mögöttem, úgy érzem, kihoztam magamból a maximumot válogatott és klub szinten is. 

Fantasztikusan éreztem magam Békéscsabán, köszönöm a klub korrekt hozzáállását és a szurkolók szeretetét. Egyedülálló ez az egyesület, melynek sikeréért mindig is szorítani fogok. Ismerem a menedzsment elkötelezettségét, a jövőre vonatkozó terveket, tudom, hogy szép jövő áll a csapat előtt. Örömteli, hogy a hőn áhított célt, a bajnoki címet megszereztük, hiszen többek között emiatt is jöttem haza tavaly, de nem gondoltam volna, hogy ennyire megszeretem a várost és a klubot. Nem zárom ki annak lehetőségét, hogy valaha még pályára lépjek itt, vagy akár a civil életemben dolgozzak a BRSE kötelékében. Baran Ádám elnök úrral többször beszéltünk a Békéscsabai Röplabda Akadémiáról, amely projekt egyedülálló Európa szerte, s az én fantáziámat is megmozgatta. 

Sok szép sikert értem el a válogatottban, de az idei nyári programon nem veszek részt. Erről természetesen egyeztettem Jan De Brandt szövetségi kapitánnyal is. Szorítok a nemzeti csapat sikeres szerepléséért.

Jelenleg nem tudom, mit hoz a távolabbi jövő, de tény, hogy sokat kaptam ettől a sportágtól, bízom benne, hogy lesz még alkalmam tevékenykedni a magyar röplabda további sikereiért” –
mondta Dobi Edina.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.03.26 11:54:10

Röplabda nemzetisport.hu

A fotók láttán nem csoda, hogy idővel a centerpályán ülő nézők jelentős része átcsoportosult köréjük.

2018.01.05 08:41:14

Röplabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA

A válogatott ismét kijutott az Európa-bajnokságra, s nem is a 15. helyezéssel vagy a mutatott játékkal volt baj.

2017.09.25 23:55:52

Röplabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA

NS-VÉLEMÉNY. Kinek a felelőssége a kialakult helyzet?

2017.09.24 18:02:29

Röplabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA, KARÁDI ZOLTÁN (BAKI)

A németek ellen is kiválóan küzdött a csapat, de veszített, így a mieinknek véget ért az Eb.

2017.09.23 11:32:32

Röplabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA, KARÁDI ZOLTÁN (Baki), HATÁR DÁVID (közvetítés)

A tisztes helytállás megvolt, de a második meccsünket is elveszítettük az Eb-n.

HIRDETÉS
HIRDETÉS