HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.17 09:34 Frissítve: 2018.05.17 10:07

Női röplabda: Egy időre szögre akasztom a mezt – Dobi Edina

Sokan keresték a BRSE csapatkapitányának nevét a válogatott kerethirdetésekor, mint kiderült, a remek center idén már nem játszik a nemzeti csapatban, sőt a következő szezont is kihagyja a bajnoki trófeát pénteken magasba emelő játékos – derül ki a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE közleményéből.

HIRDETÉS

 

„A hír igaz, a döntést már korábban meghoztam, és márciusban jeleztem a BRSE vezetőségének, hogy a következő idényben nem lépek pályára. Az elmúlt több, mint tíz esztendőben a röplabda játszotta a főszerepet az életemben, bevallom őszintén, hogy elfáradtam, illetve nem múlt el nyomtalanul a sok nehéz szezon, több krónikus sérülés is gyötör, ezeket szeretném kikúrálni. Júniusban férjhez megyek, így az élet más területein is várnak kihívások.

Boldog vagyok, mert szép pályafutás áll mögöttem, úgy érzem, kihoztam magamból a maximumot válogatott és klub szinten is. 

Fantasztikusan éreztem magam Békéscsabán, köszönöm a klub korrekt hozzáállását és a szurkolók szeretetét. Egyedülálló ez az egyesület, melynek sikeréért mindig is szorítani fogok. Ismerem a menedzsment elkötelezettségét, a jövőre vonatkozó terveket, tudom, hogy szép jövő áll a csapat előtt. Örömteli, hogy a hőn áhított célt, a bajnoki címet megszereztük, hiszen többek között emiatt is jöttem haza tavaly, de nem gondoltam volna, hogy ennyire megszeretem a várost és a klubot. Nem zárom ki annak lehetőségét, hogy valaha még pályára lépjek itt, vagy akár a civil életemben dolgozzak a BRSE kötelékében. Baran Ádám elnök úrral többször beszéltünk a Békéscsabai Röplabda Akadémiáról, amely projekt egyedülálló Európa szerte, s az én fantáziámat is megmozgatta. 

Sok szép sikert értem el a válogatottban, de az idei nyári programon nem veszek részt. Erről természetesen egyeztettem Jan De Brandt szövetségi kapitánnyal is. Szorítok a nemzeti csapat sikeres szerepléséért.

Jelenleg nem tudom, mit hoz a távolabbi jövő, de tény, hogy sokat kaptam ettől a sportágtól, bízom benne, hogy lesz még alkalmam tevékenykedni a magyar röplabda további sikereiért” –
mondta Dobi Edina.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.08.18 00:12:17

Röplabda SZABÓ GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. „Sofőrje”, Ivkovic sporttárs talán össze is kacsintott vele a mágikus pillanatban.

2018.06.03 20:18:15

Röplabda SZABÓ GÁBOR

Interjú a 90. életévét május 31-én betöltő Kotsis Attilánéval.

2018.06.01 20:15:10

Röplabda nemzetisport.hu

„Hogy nekem »kint« könnyebb legyen, arra jutottunk Attilával, hogy papíron elválunk.”

2018.03.26 11:54:10

Röplabda nemzetisport.hu

A fotók láttán nem csoda, hogy idővel a centerpályán ülő nézők jelentős része átcsoportosult köréjük.

2018.01.05 08:41:14

Röplabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA

A válogatott ismét kijutott az Európa-bajnokságra, s nem is a 15. helyezéssel vagy a mutatott játékkal volt baj.

HIRDETÉS
HIRDETÉS