Női röpi NB I: nyíregyházi botlás, előnyben a Jászberény

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.16. 21:08
Idegenben szerzett előnyt a Jászberényi RK a női röplabda-bajnokság harmadik helyéért kiírt helyosztójának első mérkőzésén.

A Fatum Nyíregyháza együttese három szoros szettben maradt alul, a sok hiba és a tompa játék ezúttal még részsikert sem ért. A második játszma után, technikai problémák miatt csaknem harminc percig állt a játék, de még ez sem rázta fel a hazaiakat, akik végig csak futottak az eredmény után. A Jászberény jól küzdött, és a határozott blokkmunka végül győzelmet ért.


Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc szerdán, a jászságiak otthonában folytatódik.

NŐI RÖPLABDA NB I
A 3. HELYÉRT, 1. MÉRKŐZÉS

Fatum Nyíregyháza–Jászberényi RK 0:3 (-22, -23, -22)
Nyíregyháza, 300
néző. V.: Adler, Ujházi.
Nyíregyháza: Szombathelyi Sz., Vacsi, G. Francesco, Valdez, Kalotai, Villám. Csere: Tóth F. (liberó), Fernandez, Leidgeb. Vezetőedző: Horváth András
Jászberény: Bleicher R., Gardovic, Fernandez Conde, Slipjevic, Takács B., Pintér A. Csere: Ivkovic (liberó), Bleicher N., Borsos, Harmath, Fábián. Vezetőedző: Branislav Franic
Az egyik fél harmadik győzelemig tartó párharc állása: 1–0 a Jászberény javára
MESTERMÉRLEG
Horváth András: A berényieknek több idejük volt a felkészülésre, pihenésre és őket aligha érhette meglepetésként, hogy a harmadik helyért játszanak a bajnokság utolsó részében. Mi továbbra is éremmel szeretnénk zárni a bajnokságot, remélem, legközelebb eredményesebben teljesítünk.
Branislav Franic: - Az első lépést megtettük a bronzérem felé. Ez a siker akkor ér valamit, ha szerdán, hazai pályán is nyerni tudunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik