Női röpi NB I: montenegrói válogatottat igazolt a Csaba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.18. 16:22
A montenegrói válogatott Kszenija Ivanovics személyében Bajnokok Ligája-tapasztalattal rendelkező ütőt igazolt a női röplabda NB I-ben szereplő Békéscsaba – közölte a klub a közösségi oldalán.

A 31 éves, 188 cm magas játékos a legutóbbi szezonban az azeri bajnok Telekom Baki játékosa volt, de korábban megfordult a francia, a német és a belga bajnokságban is.

Ivanovics vasárnap érkezik Békéscsabára, hétfőn munkába áll, így a jövő heti, maribori Közép-európai Liga-meccsen már magára öltheti a 12-es számú BRSE-mezt.

„Nyitásfogadó pozícióba mindenképpen szükségünk volt még egy tapasztalt játékosra, akinek nemzetközi rutinja van. Az ezzel a szinttel járó nyomást még szoknia kell fiatal tehetségeinknek, ez nem megy egyik pillanatról a másikra. A montenegrói sportolót Alberto Salomoni ismerte a német élvonalból, míg Dobi Edina az azeri pontvadászatból. A látottak és a róla hallottak mind emberi, mind pedig szakmai szempontból meggyőztek bennünket, hogy érdemes leigazolnunk. Sokat várunk tőle, reméljük, hogy formálódó együttesünk egyik erőssége lesz" – mondta Baran Ádám klubelnök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik