Női röpi: Dubravka Djurics is visszatér Kaposvárra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.17. 10:57
null
Dubravka (9) marad a somogyiaknál (Fotó: 1mcmvolley.hu)
Tatjana Matics és Sara Klisura után Dubravka Djurics is meghosszabbította szerződését az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabdacsapatának vezetésével. A 28 éves, 190 centi magas center alapember volt az idő előtt véget ért 2019–2020-as évadban, és a következő idényben is szeretne kulcsszerepet játszani az együttesben.

A szerb Dubravka Djurics az elmúlt években, amellett, hogy színvonalas bajnokságokban játszott, rendszeres szereplője volt a nemzetközi kupasorozatoknak is. A szerb Sztara Pazova, valamint a román Alba Blaj és Targoviste együttesében számos emlékezetes találkozón léphetett pályára a nemzeti bajnokságokban, illetve az európai porondon. A 2018–2019-es évadban a román bajnokságban a harmadik helyet szerezte meg csapatával, s a Román Kupában döntőt játszott. A 2019–2020-as évadban a magyar Extraligában is letette a névjegyét, és társaihoz hasonlóan őt is az motiválja, hogy az előttünk álló évadban sikerrel befejezze azt, amit az idén elkezdett. A Diamant a bajnokság kényszerű befejezésekor négy ponttal vezette a tabellát, és már az elődöntőre készült, amikor füstbe mentek a tervek.

A kaposvári szurkolók számára mindenképpen jó hír, hogy az idei sikercsapat gerince együtt maradt. A lányok és a szakmai stáb tagjai motiváltak, szeretnék az új évadban is emlékezetes pillanatokkal megajándékozni a sportbarátokat.

„Az volt a tervünk, hogy együtt tartjuk az idei keretünk nagy részét, és nagy örömünkre ez sikerült is. Dubravka az a játékos és az az ember, aki teljesen megfelel a csapatunknak. Nem tárgyaltunk sokáig, mert mint a két oldal továbbra is együtt akart dolgozni. Sokat várok tőle a következő idényben” – fogalmazott Szasa Nedeljkovics vezetőedző.

Az 1. MCM-Diamant Kaposvár 2020–2021-es keretének eddig bejelentett tagjai: Tálas Zsuzsanna, Tatjana Matics, Szpin Renáta, Szűcs Kinga, Kalmár Viktória, Hegyi Bianka, Tóth Jázmin, Kump Aliz, Szerencsés Mimi, Szatmári Lilla, Szedmák Réka, Szara Kliszura, Dubravka Djurics, Bodovics Hanna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik