Férfi röplabda NB I: nagy csatában győzött a Szolnok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.27. 21:45
A Szolnok hazai pályán, 0:2-ről fordítva verte a Kecskemétet a férfi röplabda NB I pénteki mérkőzésén.

A Tisza-partiak hiába vezettek az ötödik szettben már 9:5-re, mégis a vendégek jutottak el először a meccslabdáig – de nem tudtak élni vele.

Győzelmével a Szolnok biztossá tette az alapszakasz negyedik helyét, az előző évben bronzérmes vendégek a hatodik helyen állnak a tabellán.

FÉRFI RÖPLABDA NB I
Openhouse Szolnok RKSI–HÉP Kecskeméti RC 3-2 (–20, –22, 16, 24, 14)
Szolnok, 300
néző. V.: Tillmann, Halász E.
Szolnok: Török R., Hummes, Varga Z., Gönczi, Krupánszki, Rása. Csere: Bene (libero), Farkas R. (libero), Fülöp P. Vezetőedző: Gulyás Ferenc
Kecskemét: Balla Sz., Pesti, Kunnert, Horváth K., Szabó M., Erki. Csere: Csala (libero), Vocskó, Jánossy. Vezetőedző: Gyurkó Sándor
MESTERMÉRLEG
Gulyás Ferenc:
– Az első és a második szettre rányomta a bélyegét, hogy még a sikerrel megvívott Magyar Kupa-elődöntő hatása alatt voltunk. Nem volt megfelelő a figyelem, nem tudtuk felvenni a versenyt a Kecskeméttel. Ezután volt egy kis dorgálás, összekapta magát a csapat, ami az eredményben is megmutatkozott. Az ötödik szett nagy fordulatokat hozott, de a végén a helyén volt a szívünk, és bebiztosítottuk az alapszakasz negyedik helyét.
Gyurkó Sándor: – Végre van egy kis sikerélményünk, ami nagyon fontos a csapat életében. Pontot szereztünk Szolnokon, és közel álltunk a győzelemhez is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik