Férfi röplabda NB I: az elődöntőbe jutott a Pénzügyőr

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.03.28. 21:47
Elődöntőbe jutott a Pénzügyőr a férfi röplabda NB I-ben, mivel szerdán három játszmában győzött Szolnokon.


Az előző idényben ezüstérmes fővárosiak – akik az első összecsapáson is ilyen arányban nyertek – a legjobb négy között a kupagyőztes Kazincbarcikával találkoznak.
Az előző idényben ezüstérmes fővárosiak – akik az első összecsapáson is ilyen arányban nyertek – a legjobb négy között a kupagyőztes Kazincbarcikával találkoznak.

A másik ágon az MK-ezüstérmes Kecskemét ellenfele a Kaposvár–MAFC páros továbbjutója lesz. Ott az első meccset a címvédő somogyiak nyerték.

FÉRFI RÖPLABDA, NB I
AZ ELŐDÖNTŐBE JUTÁSÉRT
2. mérkőzés:
Szolnoki Röplabda Akadémia–Pénzügyőr SE 0:3
(-22, -19, -12)
Szolnok, 150 néző. V: Csizmarik, Bodrogi.
SZOLNOK: Guzmics 1, Fülöp 7, Varga Z. 5, Gönczi 13, Szabó P. 2, Kholman 1. Csere: Farkas R. (liberó), Boa 2, Bíró 1. Vezetőedző: Gulyás Ferenc.
PÉNZÜGYŐR: Kecskeméti 2, Kiss D. 5, Gallo 3, Rozgonyi 14, Jánossy 4, Rása 7. Csere: Manoogian (liberó), Kovács S. 4. Vezetőedző: Weczera Csaba.
Az eredmény alakulása. I. játszma: 7:8, 12:16, 18:21. II. játszma: 7:8, 14:16, 17:21. III. játszma: 5:8, 10:16, 12:21.

MESTERMÉRLEG
Gulyás Ferenc:
– Sajnos itthon sem tudtunk csodát tenni, megérdemelten győzött a Pénzügyőr, és sok sikert kívánok nekik a folytatáshoz. Csak az első két szettben tudtuk tartani velük a lépést, mert több kulcsjátékosom sem tudta hozni magát, mi pedig sajnos nem vagyunk még olyan csapat, amelyik ezt el tudja viselni. De nem vagyok elkeseredve, folytatjuk tovább a felkészülést a MÁV Előre ellen, a cél ezek után az ötödik hely.
Weczera Csaba: – Sikerült ugyanazt a mentalitást átmentenünk a szombati meccsről és ugyanazzal a taktikát betartva nyertünk. Mostantól az elődöntőre készülünk.

A párharcot 2:0-s összesítéssel a Pénzügyőr nyerte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik