Férfi röpi NB I: a hosszabb kispad dönthet a fináléban

Vágólapra másolva!
2018.05.03. 15:26
Daniel Oravec, a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapatának vezetőedzője szerint a címvédő Kaposvár elleni, pénteken rajtoló bajnoki fináléban nem számít, hogy csapata az idény során még nem kapott ki magyar együttestől.

„Más az alapszakasz és a rájátszás, a korábbi eredmények itt már nem számítanak” – jelentette ki az együttes csütörtöki sajtótájékoztatóján a szlovákiai szakember. Hozzátette, nem ideális, hogy április 10. óta nem játszottak tétmeccset, de játékosai jól dolgoztak az edzéseken.„Más az alapszakasz és a rájátszás, a korábbi eredmények itt már nem számítanak” – jelentette ki az együttes csütörtöki sajtótájékoztatóján a szlovákiai szakember. Hozzátette, nem ideális, hogy április 10. óta nem játszottak tétmeccset, de játékosai jól dolgoztak az edzéseken.

Az esélyekről megjegyezte, az ő kispadjuk „hosszabb”, mint a somogyiaké, ez pedig döntő lehet.

A Magyar Kupa-győztes Vegyész magyar csapatok ellen a szezonban mind a 30 mérkőzését megnyerte, nyolcadik bajnoki döntőjére készül, és negyedszer lehet magyar bajnok. A Kaposvárral szemben az idény során négyszer is diadalmaskodott.

A döntő az egyik fél harmadik győzelméig tart.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik