Pofára esés Milánóban

2457020 24570202457020 2457020
Vágólapra másolva!
2015.11.01. 00:11
Medel góljával 1-0-ra nyert az Inter a Roma ellen. Már az oviban is a mákos tészta volt a jele Most mit lehet mondani? Tudtuk, hogy a derék Mancio...

Medel góljával 1-0-ra nyert az Inter a Roma ellen.

Már az oviban is a mákos tészta volt a jele

Most mit lehet mondani? Tudtuk, hogy a derék Mancio a világ legszerencsésebb edzője, aki ha ma kalapgyárat nyitna, holnap két fejjel születnének a gyerekek. Azt is tudtuk, hogy a mi derék csapatunk szerencséből csak a balt ismeri. Ha ezt a kettőt összeadjuk, akkor örülhetünk, hogy ennyivel megúsztuk.

Mert ugye Medel hol szokott játszani? A védelemben. Miért nem játszott ott? Mert Melót kiállították az előző meccsen. Innen már tényleg csak egy lépés kellett, hogy megrúgja ellenünk a győztes gólt. Így utólag csodálkozom, hogy nem jutott az eszembe már a meccs előtt. Még Ljajic, vagy Nagatomo gólja hiányzott, de talán az már tényleg túl "vicces" lett volna.

Medel a "gólzsák" gólöröme

Lehetne elemezgetni ezt az iszonyú pacsmagot, de nincs sok értelme. A Roma szinte végig támadott, az Inter védekezett, a 31-ik percben Medel egy távoli lövéssel eltalálta a kapu alsó sarkát és Szczesny már hiába vetődött. Medel az egész pályafutása során nem rúgott összesen harminc gólt, ellenünk kilőtte a kapu sarkát. Legyen annyi elég, hogy szerintem sokkal jobban játszottunk, de a fölényünket nem tudtuk gólra váltani és ez lett a vége. Kapura lövések: 19-10. Kapura tartó lövések: 9-2. Holnap reggelig sorolhatnánk a statisztikát, semmi értelme, az egyetlen ami számít, hogy az Inter gólt rúgott, mi nem.

Inkább foglalkozzunk az epizódokkal, pontosabban kettővel. Tudtuk, hogy Rizzoli úr fogja vezetni a meccset, tudtuk, hogy Rizzoli bíró úr milyen és kiderült, hogy tényleg olyan. Brozovic kezez, de az nem kéz, Pjanic panaszkodik érte, na az lapot ért. Már meg sem lepődtem, amikor a 73-ik percben Pjanic kezére rúgták a labdát és Rizzoli bíró úr kiállította. Mert, miért is ne? Az ostoba bosnyákunknak a teste mellett lógott a keze, igazán leharaphatta volna, vagy a seggébe is dughatta volna.

A legjobb olasz bíró.

Utána szegény Palaciót, meg Ljajic-ot sajnáltam a legjobban, amikor Rizzoli bíró úr, Pjanic kiállítása után, a nekik kiosztott lapokkal akarta megmutatni ország-világnak, hogy mennyire imparciális. Hát persze, hogy az vagy, te kis tündérmanó, te! Csak jelzem, hogy az ilyenek futnak be szép karriereket olasz játékvezetői körökben. Ja kérem, ítélni tudni kell! Bár ha igazán szemét lennék, akkor felhozhatnám, hogy Ljajic is panaszkodott a bírónak, őt miért nem állította ki? De mivel se bolond, se szemét nem vagyok, marad a keserű tény, hogy nem vagyunk egyformák.

Sajnos beigazolódott a régi igazság, a Rómának nem elég ugyanolyan jónak lennie, mint a "Juve-Milan-Inter", ha nem egyértelműen jobb, akkor ki fog tőlük kapni. Egy nyamvadt gólt se bírtunk begyötörni. Hol Handanovic művelt csodát, hol a Mancini brigád valamelyik kiválósága ért oda, hogy megakadályozza a bajt és ennyi.

Ami viszont jó hír, hogy jobban játszottunk, nem kell elkeseredni, ezt kell folytatni és talán meglesz az eredménye!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik