Rio 2016: Tisztában voltunk azzal, a magyarok a végsőkig küzdenek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.18. 00:39
null
Adam Krikorian játékosai körében a magyarok elleni meccsen (Fotó: Reuters)
Adam Krikorian, az Egyesült Államok női vízilabda-válogatottjának szakvezetője igencsak elégedett volt csapata játékával a Magyarország elleni, 14–10-re megnyert elődöntőn – egyben kiemelte, hogy milyen erős ellenfelet kellett legyőzniük az Olaszország elleni döntőért.

 

„A magyar válogatott nagyon jó csapat, kiváló centerekkel, remek lövők sorával, támadásban nagyon agresszív, így tisztában voltunk vele, hogy nagy kihívás elé állítanak. Hosszú ideje nem kaptunk tíz gólt egy mérkőzésen, ez persze azt is jelzi, hogy a védekezésünk lehetett volna jobb. Bujka Barbara kiemelkedően veszélyes pólós, tudtuk, hogy külön figyelmet kell fordítanunk az őrzésére, mindent megtettünk, hogy ne legyen könnyű dolga” – kezdte értékelését Krikorian.

„Egy kis szerencsénk volt, hogy már korán faultproblémái voltak, de tudtuk, hogy még ha ki is esik, akkor is remek játékosaik vannak a magyaroknak. Láttuk a negyeddöntőjüket, tisztában voltunk azzal, hogy nem engedhetünk ki, mert a magyar csapat a végsőkig küzd. Az én csapatom pedig félelmetesen versengő, ha a szálláson dominóznánk, akkor is nyerni akarnának, és rettenetesen utálnának veszíteni. Ez ilyenkor nagyon sokat segít nekem is, nagyon megkönnyíti a dolgunkat.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik