Rio 2016: „Sokan tettek javaslatot, mit lehetne csinálni Ledeckyvel...”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.24. 10:21
A magyar olimpiai csapat legnagyobb küldöttségét szállító repülőgép 8.10 órakor landolt Ferihegyen. A sportolók, sportvezetők a repülőtérről azonnal a Syma-csarnokba mentek, ahol köszönthették őket a családtagok, barátok és persze a szurkolók.

AZ ESEMÉNYRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT! AZ ESEMÉNYRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

A közönség előbb minden olimpiai indulónkat, majd külön a pontszerzőket köszöntötte nagy tapssal. Utána az érmeseket szólították a színpadra. A sort Kapás Boglárka kezdte.

„Jó érzés újra itthon, már nagyon szerettem volna a családommal lenni. Nem számítottam arra, hogy most ilyen sokan jönnek ki ide. Elégedett vagyok, a bronzérem mellett javítottam az egyéni legjobbjaimon. Viszont sok fordulót elrontottam, abban azért maradtak tizedek.”

„Sokan tettek javaslatot, mit lehetne csinálni Ledeckyvel, de maradjunk a sportszerűségnél” – viccelődött arra a felvetésre, mit lehetne kezdeni a kiváló amerikai úszónővel.

Kenderesi Tamás elárulta: terveivel ellentétben aláírást nem sikerült begyűjtenie Michael Phelpstől, de majd igyekszik pótolni. Uszodában viszont még nem volt, Hosszú Katinkával ellentétben, aki már Rióban megkezdte a felkészülést a tokiói olimpiára.

„Annyira elvetemült azért nem vagyok. Bocs…” – mondta Kenderesi, miközben kiintett az első sorban ülő Hosszúnak.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik