Rio 2016: „Lesz meglepetés, olyan, akitől nem várnánk aranyat”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.15. 18:01
Dombi Tibor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC egykori játékosa futballistaként már megjárta (1996-ban ott volt Atlantában) az ötkarikás játékokat. Ezúttal a televízió előtt szurkol a magyar olimpikonoknak.

„Számomra korábban is fontos volt az olimpia, a 88-as volt az első, amelyet igazán végigszurkoltam, ráadásul a szöuli verseny rendkívül sikeres volt a magyarok szempontjából" – mondta el a haon.hu-nak Dombi Tibor.a haon.hu-nak Dombi Tibor.

„Kicsit kellemetlen, hogy az időeltolódás miatt többnyire hajnalban vannak a viadalok, azt nem mondom, hogy ahhoz igazítom a napi programomat, de az ismétléseket rendre megnézem, és persze reggel az az első, hogy megtekintem az interneten, mi történt az éjjel.”

Dombi elárulta, az összes sportágat szívesen nézi, ám számára a futószámok azok, amik különösen kedvesek.

„Talán a futószámokat mondanám, mint kedves műfajt, de néztünk már baráti társaságban vadvízi evezést is, bár azt inkább csak poénból. A magyar érdekeltségű sportokat mindig követem, és nagyon örülök, hogy ilyen remekül szerepelünk Rióban. Volt olyan nap is, amikor a harmadik helyen álltunk az éremtáblázaton, ami ilyen kis országként nem akármi!”

Az további éremesélyeket tekintve Dombi biztos benne, hogy lesz még meglepetés – olyan sportoló, akitől előzetesen nem várt volna senki sem érmet.

„A kajakosoktól mindig várható pár arany, szerintem most sem kell majd csalódnunk. Abban is biztos vagyok, hogy akad még meglepetésember a hátralévő időben, akitől nem számítottunk előzetesen győzelemre, mégis diadalmaskodik majd.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik