Rio 2016: Kell még néhány nap, hogy feldolgozzam – Madaras

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.06. 15:17
null
Madaras nem lesz ott az olimpián (Fotó: Szabó Miklós)
Madaras Norbert tudta, hogy visszakerülése a férfi vízilabda-válogatott keretébe nem jelent automatikus riói csapattagságot, mégis valahol megdöbbentő, amikor azzal szembesül az ember, hogy egy kétszeres olimpiai és világbajnok kimarad a szűkített névsorból. A balkezes játékos ugyanis nem lett tagja Benedek Tibor 13 fős, olimpiára utazó keretének. Most elmondta, mi a véleménye a döntésről.

„Nem voltam boldog, de tudomásul vettem. Azért próbáltam meg a felkészülést, mert hittem magamban, hittem abban, hogy meglehet. Aztán Tibi így döntött. De igazából még így sem bántam meg, hogy nekifutottam, ez is benne volt a pakliban. Megy tovább az élet, persze nem könnyű most, kell még néhány nap ennek a feldolgozásához” – mondta a Nemzeti Sportnak Madaras Norbert.

A balkezes kiválóság hozzátette, nem marcangolja magát, hogy mi lett volna ha, vagy mit kellett volna másként tennie, esetleg mi történik, ha nincs a BL hatos döntőjében összeszedett, az első egy-két hétben zavaró kisebb lábsérülése. Úgy véli, ennek már nem lenne értelme.

„Nagyon régen volt szabad nyaram. Már 2000-ben is végigcsináltam a felkészülést, rá egy évre alakult a mostanihoz hasonlóan, mert akkor a nyár elején volt a budapesti Európa-bajnokság, azóta viszont minden nyaram a válogatottal telt. Most a családdal fog, és semmi vízilabda” – mondta Madaras Norbert, akinek vélhetően ezzel a fájó búcsúval zárult le a válogatott karriere.

A MAGYAR FÉRFI VÍZILABDA-VÁLOGATOTT 13 FŐS OLIMPIAI KERETE
Kapusok: Decker Attila (Szolnoki Dózsa-Közgép, az ősztől RacioNet-Honvéd), Nagy Viktor (Szolnok). Mezőnyjátékosok: Decker Ádám (A-Híd-OSC-Újbuda, az ősztől ZF-Eger), Erdélyi Balázs, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert (mindhárom Eger), Kis Gábor, Varga Dénes, Vámos Márton (mind Szolnok), Manhercz Krisztián (ContiTech-Szeged-Diapolo), Szivós Márton (Eger, az ősztől Honvéd), Varga Dániel (Szolnok, az ősztől FTC), Zalánki Gergő (Eger, az ősztől OSC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik